Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Неділя, 07.07.2024 01:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 13 апреля 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1401,76-0,24%

На українському фондовому ринку і надалі спостерігається достатньо висока волатильність при боковому тренді і низьких обсягах торгів. У четвер, 12 квітня, основний український фондовий бенчмарк – індекс Української біржі знизився на 0,41% до поточного значення 1405,08. Така динаміка частково нівелювала досягнення індикатора протягом торгів у середу, коли він спромігся досягнути значення 1410,93. Основною причиною всіх цих коливань і невизначеності динаміки в найбільшій мірі є низька активність ринку. Відтак, у четвер загальний обсяг торгів на фондовому ринку української біржі сягнув 100,2 млн. грн., що майже вдвічі більше, ніж протягом кожної торгової сесії попередніх днів поточного тижня. Однак, для ринку акцій така динаміка практично ні про що не говорить, оскільки 41,3 млн. грн. з цього обсягу припадає на корпоративні облігації. На ринку заявок обсяг торгів склав лише 19,3 млн. грн., що є близьким до того, що спостерігалось і протягом попередніх днів цього тижня. За таких умов шукати якоїсь кореляції між вітчизняним фондовим бенчмарком і світовими індикаторами сенсу немає. Однак повністю абстрагуватися від подій закордоном теж не можна – хоча б для загального розуміння поточних процесів на світових ринках.

У четвер основні європейські та американські фондові бенчмарки продемонстрували впевнене зростання – більшість з них зросли більше, ніж на 1%. Таким чином, світові ринки акцій дещо відіграють позиції, втрачені на початку тижня. Інформаційний фон протягом четверга був достатньо слабким, а з фундаментальних економічних показників, на які варто звернути увагу, ми побачили лише зростання промислового виробництва в Євросоюзі протягом лютого на 0,5% (хоча очікувалось зниження), та деяке покращення торгового балансу США у лютому (-$46 млрд. при очікуваних -$51,7 млрд.). З’явились також деякі дані по ринку праці США – за минулий тиждень було подано 380 тис. заявок за допомогою по безробіттю.

У п’ятницю, 13 квітня, ми зможемо побачити значно більше важливих макроекономічних показників із найбільших економік світу. В першу чергу варто буде звернути увагу на дані з Китаю – ВВП за 1-й квартал, динаміка промислового виробництва та роздрібних продажів. З’являться важливі показники і з економіки США. Зокрема ми побачимо динаміку базового індексу споживчих цін за минулий місяць. Станом на 9 годину ранку спостерігається зростання азійських індексів, однак разом з цим бачимо невелике зниження ф’ючерсів на американські індекси.

Новини

На зборах акціонерів Крюківського ВБЗ 12 квітня 2012 року  прийнято рішення про розподіл прибутку за 2011 рік.
На дивіденди вирішено направити 135 321 871,36 грн., що складає близько 20% від чистого прибутку підприємства.

Коментар аналітика: слабопозитивна новина. Сума дивідендів на одну просту акцію Крюківського ВБЗ складає 1,18 грн., дивідендна доходність при ціні закриття 21,8 грн. за акцію складає 5,4%.



Настроение рынка на 13 апреля 2012
Падение
2 6
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Перед открытием
Брокерский Дом "Открытие"
Premarket: ожидается продолжение консолидацииПадение
Дмитрий Михайлусенко, ведущий специалист департамента интернет-трейдинга Dragon Capital
Ежедневный обзорРост
ИК Велес Капитал Украина
Ожидаем боковое движение
Сергей Доценко, аналитик "Gainsfort online"
Обзор фондового рынка
ИК ИФГ КАПИТАЛ, Олег Вдович
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ
Утренний обзорРост
"НАВИГАТОР-ИНВЕСТ", Виталий Булынин
В ожидании результатов JP Morgan Chase
Павел Ильяшенко, стратег Astrum Capital
Комментарии к открытию рынка
ООО "Восточно-Крымская фондовая компания"


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду