Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 13:30
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 20 августа 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1077,64-0,08%

П’ятниця пройшла на українському фондовому ринку спокійно, більшу частину дня індекс перебував у негативній зоні, завершилась торгова сесія з малою доходністю +0,14% на позначці 1078 п. Обсяг торгів акціями на українській біржі склав близько 50 млн. грн., в тому числі на ринку заявок – 8,8 млн. грн. До постійних лідерів ліквідності (Мотор Січі та Центренерго) приєднались акції Укртелекому, сумарно за цими трьома емітентами обсяг торгів склав 5,6 млн. грн.

Враховуючи відсутність ідей, українські акції рухаються врізнобіч. Тож, Центр- та Донбасенерго, Азовсталь та Алчевський МК та Авдіївський КХЗ зросли за результатами торгів, а інші п’ять емітентів індексного кошику знизились. Найбільше зростання котирувань продемонстрували неліквідні цінні папери, зростаючи протягом дня на 7-13%. З-поміж ліквідної частини ринку лідирували акції Укртелекому та Алчевського МК. Найбільше знижувались акції Укрсоцбанку та Єнакієвського МЗ.

П’ятниця була ненасичена макроекономічною статистикою з-за кордону. Єдине що – це публікації індексу споживчої довіри від університету Мічиган (США), який у серпні зріс до 73,6 п. порівняно з 72,3 п. у липні цього року. Аналітики очікували зниження цього показника до 72,2 п. Покращення індексу споживчої довіри дає можливість очікувати невелике, але все ж покращення ситуації в американській економіці. Отже, за результатами п’ятниці американські індекси продовжили зростання: Dow Jones та S&P 500 додали по 0,19% до своєї вартості; Nasdaq – 0,46%.

Словесну підтримку фондовим індексам Європи надали заяви чиновників Євросоюзу, в тому числі голови ЄЦБ Маріо Драгі та канцлера Німеччини Ангели Меркель, щодо готовності зробити все можливе для збереження єврозони. На основних європейських площадках перебував позитивний настрій: FTSE 100 зріс на 0,31%; CAC 40 – на 0,23%; DAX – на 0,64%.

Нині і Азія, і ф’ючерси на американські та європейські індекси торгуються змішано, більшість гравців ринків не поспішають купувати або продавати очікуючи нових драйверів для подальшого руху. Значимих макроекономічних даних ні з Європи, ні із США не очікується.



Настроение рынка на 20 августа 2012
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО
Ежедневный обзорРост
ИК Велес Капитал Украина
Перед открытием
Брокерский Дом "Открытие"
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket: инвесторы не видят поводов для дальнейшего ростаПадение
Дмитрий Макаренко, руководитель отдела поддержки клиентов интернет-трейдинга Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду