Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 11:17
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 21 сентября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1068,02+1,96%

У четвер український ринок акцій під впливом зовнішнього тиску знизився на 0,9%. Активність гравців зменшилась і обсяг торгів акціями на ринку заявок Української біржі склав лише 4,6 млн. грн. Більшість ліквідних акцій знизили свої котирування, окрім цінних паперів Центренерго, які лишились на рівні попереднього закриття (+0,2%). Найбільше піддались зниженню акції банківського сектору: банк Аваль втратив 4,0% курсової вартості, а банк Форум – 3,6%. Вчора міжнародне агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг банку Форум з «В» до «СС» у зв’язку з придбанням 96% акцій банку «Смарт-холдингом» у німецького Commerzbank.

Американські фондові індекси завершили вчорашню торгову сесію змішано: індекси S&P 500 та Nasdaq просіли на 0,05% та 0,21% відповідно, а індекс Dow Jones дещо зріс, отримавши доходність за день +0,14%. Ринки Європи у четвер закрились наступним чином: DAX (-0,02%), CAC 40 (-0,62%), FTSE 100 (-0,57%).

Негативним чинником, що вплинув на світові фінансові ринки була слабка макроекономічна статистика. А саме, дані по кількості первинних звернень за допомогою з безробіття у США за тиждень (до 15 вересня 2012 р) перевищили очікування аналітиків – склали 382 тис. Індекс ділової активності у промисловості Китаю все ще знаходиться нижче 50 пунктів. Рейтингове агентство Fitch заявило, що світова економічна криза далека від завершення. Всі ці повідомлення свідчать про слабкість світової економіки в цілому.

Сьогодні вранці азійські фондові індекси торгуються в «зеленій зоні», ф’ючерси на американські та європейські індекси також підростають. Ціна нафти марки Brent вже дійшла позначки $111,9 за барель. Тож, можна очікувати невеликого зростання цін акцій і на українському фондовому ринку.

У п’ятницю не очікується публікація ключових макроекономічних даних. Більшість інвесторів буде орієнтуватись на динаміку цін на сировинних ринках, торги на міжнародних фондових площадках. Крім того, сьогодні відбудеться зустріч прем’єр-міністрів Іспанії Маріано Рахоя та Італії Маріо Монті у Римі, де вони планують обговорити заходи щодо підтримання економіки Іспанії.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 сентября 2012
Падение
0 9
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
Перед открытиемРост
Брокерский Дом "Открытие"
Premarket: спокойный день накануне выходныхРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Ожидаем ростРост
Сергей Доценко, аналитик "Gainsfort online"
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ
Утренний премаркет рынкаРост
Роман Петров, аналитик "Al-Ros"
Комментарии к открытию рынкаРост
ООО "Восточно-Крымская фондовая компания"


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду