Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 09:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 1 октября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1021,66+1,37%

Більшість світових ринків провели минулий тиждень у корекції, знизившись на 1-2%. Лідером падіння серед розвинених ринків стала Іспанія, яка впала на 6,3% після представлення непереконливого бюджету на 2013 рік у четвер та затягування питання з допомогою. Український ринок втратив 5,6%, ледве втримавшись трохи вище позначки 1000. Обсяги торгів у п’ятницю скоротилися в 2,5 рази – більшість учасників ринку зібралися на конференції  в м. Алушта.

Поточний тиждень буде переповнений важливими даними та подіями.

По-перше, сьогодні та в середу будуть опубліковані остаточні дані індексів PMI по Європі, США та Азії за вересень. Власне вже вийшов китайський офіційний PMI, який зафіксував зростання індексу з 49,2 до 49,8. Зрозуміло, що 3 кв. світова економіка завершила найслабше з 2009 року, тому особливу увагу слід звертати на лідируючі компоненти індексів – нові замовлення, нові експортні контракти тощо. Вони дадуть натік на те, чи очікується хоча б невелике пожвавлення у 4 кв.

По-друге, тиждень буде насичений зустрічами центробанків. Спершу монетарну політику визначатиме Австралія (вівторок), пізніше відбудуться засідання Банка Англії та ЄЦБ (четвер), та завершуватиме тиждень рішення Банку Японії (п’ятниця). Після пом’якшень у попередні місяці, очікується, що жоден ЦБ не змінюватиме політику, однак варто слідкувати за офіційними коментарями та прес-конференцією М.Драгі. Також у середу буде опубліковано протокол засідання ФРС, на якому було оголошено QE3.

По-третє, важливим індикатором здоров’я економіки США стане звіт про зайнятість в п’ятницю. Очікується, що економіка у вересні створила 115 тис. нових робочих місць, проти 96 тис. у серпні.

Несподіваною новиною посеред тижня може стати зниження рейтингу Іспанії агентством Moody’s до спекулятивного. Зараз рейтинг знаходиться на найнижчому інвестиційному рівні Baa3, а оголошення результатів перегляду було заплановано ще на кінець вересня.

Китайський фондовий ринок не працюватиме цілий тиждень, тому азійські торги втратять частину свого впливу на хід європейської сесії.

Ми очікуємо, що під впливом продовження корекції на глобальних ринках, українські акції на цьому тижні знижуватимуться, пробивши позначку 1000 пунктів. Однак, зважаючи на те, що на цих рівнях ринок буде вже не вперше, при підході індексу до 950 може з’являтися попит на акції. Звісно, за умови відсутності явних негативних сюрпризів ззовні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 1 октября 2012
Падение
4 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Комментарии к открытию рынка
ООО "Восточно-Крымская фондовая компания"
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ
ПремаркетРост
Роман Петров, аналитик "Al-Ros"
Premarket: движение украинского рынка будет зависеть от европейского новостного фона
Дмитрий Михайлусенко, ведущий специалист департамента интернет-трейдинга Dragon Capital
Перед открытиемРост
Брокерский Дом "Открытие"


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду