Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 09:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 5 октября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 957,06+0,77%

Вчорашня торгова сесія відзначилася низкою важливих подій, які загалом залишили Європу близько нульової позначки, а от США та Азія показали зростання фондових індексів. Нажаль, український ринок скоротився на 2,00%.

Серед причин виділимо заяву Маріо Драгі про готовність скуповувати державні облігації, як тільки необхідні умови виконаються. Ставку ЄЦБ залишив незмінною – 0,75%. Окрім позитивних коментарів голови ЄЦБ, ринкам дуже сподобалася макростатистика з США. Заявки по безробіттю піднялися на 4 тис. до 367 тис., хоча ринок прогнозував 371 тис. В свою чергу, показник промислових замовлень в найбільшій економіці світу скоротився на 5,2%, хоча середній прогноз знаходився на позначці -6,0%. Як сказав головний ринковий стратег американського ING  Дуглас Кот в інтерв’ю Блумбергу: «В останні декілька тижнів ми отримали скоординований глобальний монетарний стимул і це починає проявлятися в зміні тренду американської економічної статистики. Зайнятість, промисловість, сфера послуг, настрої споживачів перейшли з ослаблення до зміцнення».

Позитивні настрої затримаються і на сьогоднішню торгову сесію через очікування даних по ринку праці з США. Нагадаємо, зміна працюючих та ставка безробіття виходять в 15:30 за київським часом.

Новини

За інформацією Інтерфаксу АК «Богдан Моторс» протягом вересня 2012р. не виготовила жодного легкового автомобіля. Було виготовлено 26 комерційних авто та 1 автобус. Виробничі потужності знаходяться практично на грані зупинки, зважаючи на слабкий попит на внутрішньому ринку та суттєвішу, ніж раніше, конкуренцію на ринку Росії через введення утилізаційного збору.

Коментар аналітика: негативна новина. Ключовим негативом є невизначеність перспектив підприємства. На даний час питання утилізаційного збору вирішується урядами України та Росії.

В серпні 2012р., перед вересневим призупиненням виробництва легкових авто, обсяг виробництва зріс до 1358 легковиків. Таким чином рівень виробництва легкових авто за серпень-вересень був на 3% нижче за результат червня-липня 2012р.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 5 октября 2012
Падение
2 5
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
Перед открытиемРост
Брокерский Дом "Открытие"
Ежедневный обзорПадение
ИК Велес Капитал Украина
Premarket 05/10: хрупкая надежда на ростРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетПадение
Роман Петров, аналитик "Al-Ros"
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду