Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 05:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 23 ноября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 865,8-0,45%

Український фондовий ринок продовжив зростання, піднявшись вчора на 0,86%. Обсяги торгів знаходилися на надзвичайно низьких рівнях 3,5 млн. грн.. Одна з причин низької активності учасників полягала у святкуванні Дня подяки законодавцем фондової моди — США. За відсутності торгів на американських ринках Європа рухалася в межах тренду, продемонструвавши ріст вже четверту сесію поспіль.

Серед макроекономічної статистики виділимо кращі, ніж очікували інвестори, індикатори ділової активності в Німеччині (46,8 пункти проти 45,9), Франції (44,7 проти 44,1) та Єврозоні загалом (46,2 проти 45,6). Не зважаючи на хороші результати, показники ділової активності в Європі поки знаходяться нижче 50, що свідчить про загальне очікування зниження економічної активності. А от в Китаї навпаки, промисловий РМІ, який розраховується фінансовою установою HSBС, здивував ринки, піднявшись до 50,4 пункти попереднє значення знаходилося нижче 50 пунктів — 49,5.

Серед корпоративних новин, які впливали на динаміку ринків, відзначимо раллі другої в світі пивної компанії SABMiller, після оприлюднення новини про нарощення прибутку від значних продажів у Латинській Америці та Африці.

Сьогодні ми також не очікуємо особливої активності на ринках. П’ятниця відзначиться продовженням Європейського саміту, який розглядає питання Греції, Іспанії та подальшої економічної інтеграції. Ринки також можуть відреагувати і на індекс German Ifo Business Climate — широкий випереджаючий індикатор ділової активності в Німеччині, який будується на опитуванні 7 тис. представників підприємств з різних галузей економіки.

Новини

Відповідно до прес-релізу ВАТ «Стахановський вагонобудівний завод», підприємство перейменовано в Публічне акціонерне товариство. Таке рішення було прийнято 16 листопада на позачергових зборах акціонерів.

За підсумками роботи за 10 місяців 2012 року Стахановський вагонобудівний завод виробив 4578 вантажних вагонів, виручка від реалізації яких перевищила показник 2,6 млрд. грн.. Понад 85% продукції, що випускається СВЗ, припадає на експорт до Росії, Казахстану та країн Балтії.

Коментар аналітика: слабопозитивна новина. Синусоїда виробничих показників та негативна фінансова звітність підприємства за результатами 9 місяців 2012 року разом із прогнозами відчутного зниження ринку напіввагонів робить акцію SVGS уже не таким привабливим об’єктом для інвестування незважаючи на потенціал зростання ціни акції, акції його конкурента — Крюківського ВБЗ є більш привабливими у співвідношенні ціна/ризик.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 23 ноября 2012
Падение
1 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО
Перед открытиемПадение
Брокерский Дом "Открытие"
Premarket: ждем завоеваний новых высот локальным индексомРост
Олег Дрыжак, инвестиционный управляющий Dragon Capital
Ежедневный обзорРост
ИК Велес Капитал Украина
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду