Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 05:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 26 ноября 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 883,11+2%

Минулий тиждень ринки акцій у світі завершили непоганим зростанням. S&P500 зріс до 1409 пунктів, або на 3,6% - другий найкращий результат з початку року. Європейські індекси підвищилися на 4-5% навіть попри те, що Єврогрупі не вдалося домовитися щодо виділення траншу Греції, а попередні індекси економічної активності PMI показали продовження рецесії у листопаді. Власне, сам грецький ринок зріс на 7% за тиждень, а грецькі облігації впали у дохідності до найнижчого у цьому році рівня. Азійські майданчики торгувалися також у зеленій зоні. Китай зафіксував перше покращення промислової активності за 13 місяців, що дало надію бикам на те, що економіка Піднебесної зможе прискоритися у 4 кв. вперше за майже два роки. Тим не менш, китайські акції не відіграли цей позитив як слід, зрісши лише на 0,6% за тиждень, та залишаючись поблизу психологічної позначки у 2000 пунктів.

В Україні минулий тиждень пройшов під знаком посилення курсу гривні. Міжбанк завершив тиждень на позначці 8,16. НБУ ввів 50% обов’язковий продаж валюти експортерами та знову обмежував гривневу ліквідність. Паралельно, Мінфін залучив від продажу єврооблігацій $1,25 млрд. Усе це дещо збило спекулятивні настрої на валютному ринку і дало змогу гривні укріпитися.

Фондовий ринок на мізерних обсягах, які не перевищували 5 млн. грн., потроху зростав, завершивши тиждень з +2,2%. Поки що ні у биків, ні у ведмедів немає причин активніше вступати у гру, тому ринок попри зафіксоване зростання, все таки у більшій мірі знаходиться у боковому тренді.

Цього тижня інвестори повернуться з довгих вихідних і активність на ринках, скоріш за все, відновиться. Бюджет США найімовірніше знову буде в центрі уваги, оскільки до кінця року залишається все менше часу, а реальних домовленостей, окрім оптимістичних заяв, все ще немає. Грецьке питання також може бути в центрі уваги, принаймні сьогодні. Однак, як очікується, сторони нарешті домовляться. Важливих макроекономічні дані на цьому тижні не публікуватимуться. Деякої уваги варті замовлення на товари довгострокового користування у США (вівторок), промислове виробництво у Японії (п’ятниця), рівень безробіття в Єврозоні (п’ятниця).

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 26 ноября 2012
Падение
3 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Перед открытиемПадение
Брокерский Дом "Открытие"
Ежедневный обзорПадение
ИК Велес Капитал Украина
Комментарии к открытию рынка
ООО "Восточно-Крымская фондовая компания"
Premarket 26/11: на внешних рынках слышны намеки на предновогоднее раллиРост
Олег Дрыжак, инвестиционный управляющий Dragon Capital
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду