Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 06.07.2024 03:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 26 декабря 2012

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 951,4+0,42%

Вчора світові ринки святкували Різдво. Сьогодні американські біржі розпочнуть роботу, а от Європа продовжить відпочивати, тому загальна активність все ще буде дуже низькою.

Завтра продовжаться перемовини між республіканцями та демократами з приводу «фіскального обриву». Однак, шансів на повноцінну угоду мало, враховуючи події минулого тижня, коли республіканці не змогли підтримати навіть саме поблажливе підняття податків – для людей з доходами понад $1 млн. в рік. Що ж тоді можна говорити про перспективи підтримки збільшення податків для менш заможних – з доходами понад $250 тис., як того хоче Обама. Таким чином, питання залишається неврегульоване і вже з 1 січня в силу вступлять автоматичні правила, які «відріжуть» $600 мрлд. з бюджетного дефіциту та спровокують спад ВВП на 4% у 1П2013. Поки що Обама хоче продовжити дію окремих податкових пільг, щоб знизити негативний ефект від удару по економіці, однак, для цього також потрібне погодження усіх сторін.

У будь-якому разі, новий рік може виявитися не надто вдалим для ринків, особливо якщо на відсутність угоди відреагують рейтингові агентства, які позбавлять США найвищого рейтингу.

На українському фінансовому ринку найбільш цікавою та малоочікуваною подією стало укріплення гривні майже до рівня офіційного курсу – 8 грн/$. Зростання курсу в останні дні супроводжувалося дуже низькими обсягами торгів на міжбанку, в умовах чого досить легко рухати ціну в потрібному напрямку, не використовуючи багато ресурсів. Можемо сказати одне – така тенденція не є стійкою і суперечить фундаментальній оцінці гривні. Слід згадати, як влітку 2008 року, як раз за декілька місяців до початку девальвації до 8,00 грн./$ гривня також укріплялася.

Сьогодні торги на українському ринку залишаться млявими з обсягами менше 3-4 млн.грн.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 26 декабря 2012
Падение
0 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Ежедневный обзорРост
ИК Велес Капитал Украина
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду