Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 19:17
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 23 апреля 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 822,27+0,39%

Вівторок починається зниженням основних фондових індексів Азії після публікації гіршого за очікування попереднього індексу PMI-HSBC в Китаї. Індекс знизився з 51,6 до 50,5. Усі основні компоненти індексу, такі як рівень виробництва, нові замовлення, експортні замовлення, зайнятість, показали невелике падіння порівняно з попереднім місяцем. Таким чином, дані лише підсилили побоювання інвесторів, що китайська економіка знову увійшла у нову фазу охолодження після нетривалого сплеску активності у 4 кв. минулого року.

Дещо пізніше сьогодні вийдуть і попередні індекси PMI по Європі та США.

Американська сесія вчора видалася досить волатильною. Спочатку під впливом поганих даних по продажах будинків на вторинному ринку індекс провалився на 0,5%, однак пізніше непогані звіти компаній виштовхнули індекс знову у позитивну територію, де він і завершив день.

Сьогодні після закриття бірж відзвітує Apple. Очікується, що компанія отримає на 18% менше прибутку ніж рік тому, а доходи зростуть на 8%. Потенційно звіт може вплинути на початок завтрашніх торгів, якщо виявиться кращим за очікування.

Вчорашня спроба єни пробити рівень 100 єн за долар знову не увінчалася успіхом. Однак, після того як на саміті G-20 лідери країн з розумінням поставилися до японського монетарного стимулювання, на думку аналітиків, пробиття цього рівня – лише питання часу. Для ринків, девальвація єни – позитивний сигнал, враховуючи від’ємну кореляцію між ризиковими активами та курсом єни у минулому.

Український ринок розпочав тиждень невеликим зростанням на 0,3%. Сьогодні з’явилася новина, що ALMK отримав у 1 кв на 31% менше збитку ніж у попередньому році, або 217 млн.грн. Можливо, впродовж дня ця новина підтримає курс акцій заводу.

Новини

Новини галузей

На світовому ринку сталі вже майже два місяці ціни на основні види продукції повільно знижуються.  Для позитивних змін передумов не видно. Обсяг пропозиції прокату надлишковий, але виробники не йдуть на скорочення випуску, розраховуючи на сезонне зростання попиту у другому кварталі. Проте його поки не видно.

Новини емітентів

Запоріжсталь

МК "Запоріжсталь" за підсумками роботи у січні-березні поточного року отримав чистий прибуток у розмірі 170,2 млн. грн. Підприємство завершило аналогічний період минулого року з чистим збитком у розмірі 455 млн. грн.

Меткомбінат вийшов на беззбитковий рівень виробництва з серпня 2012 року знизивши собівартість виплавки сталі на 700 грн./тонна, або на 18% за рахунок «реалізації комплексу організаційно-технічних заходів у другій половині 2012р» (зниження витратних коефіцієнтів, економія енергоресурсів, стабільне забезпечення сировиною, своєчасне проведення планових ремонтів).

"Запоріжсталь" завершила 2012 рік з чистим збитком 2 млрд. грн., тоді як за підсумками 2011 року цей показник становив 124,084 млн. грн.

За нашими оцінками у зниженні собівартості є дві складові: перша – впровадження установок ПУТ, що дає економію порядку 40 доларів на тонну прокату та приблизно на таку ж величину знизилась собівартість за рахунок зниження ціни на сировину.

Нікопольський завод феросплавів

Нікопольський завод феросплавів завершив 2012 рік з чистим збитком у розмірі 1 млрд. 488,021 млн. грн.

Підприємство в 2012 році отримало чистий дохід у розмірі 5 млрд. 152.253 млн. грн., реалізувавши 673 тис. тонн феросплавів: 568,6 тис. тонн феросилікомарганцю на 4 млрд. 206 млн. грн. і 104,4 тис. тонн феромарганцю на 759 млн. грн.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 23 апреля 2013
Падение
2 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Новая волна приватизации
АРТ КАПИТАЛ
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket: Период консолидации на локальном рынке. Надолго ли?
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду