Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 17:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 10 июня 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 856,85+0,14%

Відкриття фондового ринку в Україні має бути позитивним, близьким до нейтрального. Зранку дуже слабо зростають російські індекси, азійські в основному торгуються в зеленій зоні, як наслідок п’ятничної позитивну статистику по ринку праці, фондові індекси США тех. зростають, європейські знижуються. Більше за все зростають фондові ринки Японії на фоні інформації про переглянуті вверх і нині 4,1% росту ВВП в перерахунку на рік за перший квартал 2013 р.

Як і слід було чекати, після затяжного падіння американський фондовий ринок різко розвернувся, в якості аргументу (чи може скоріше приводу?) в п’ятницю використавши статистику по ринку праці. Хоча здається майже при будь-якій статистиці ринок США пробував би зростати, якщо виходити з технічної картинки, адже подальше безперервне зниження мало б імовірним наслідком початок масових розпродажів. Який буде подальший розвиток подій? Від піку 21.05 ринок США знизився в мінімумі на 3,2%, а розворот вверх в минулі четвер та п’ятницю був досить сильним. Це має посіяти невпевненість у тих, хто грає на зниження цін акцій в США. До того ж бики можуть скористатись паузою між п’ятничним звітом по праці та наступним засідання ФРС 19 червня. На цьому тижні буде опубліковано багато статистики і в Європі і в США. Проте в цілому здається негативний розвиток подій на фондових ринках після паузи (сьогодні також ще можливе зростання) продовжиться.

Новини емітентів

Розпорядженнями № 377-р та 378-р від 5 червня 2013 р. Кабінет міністрів України затвердив техніко-економічні обґрунтування (ТЕО) модернізації шостого та сьомого енергоблоків Слов'янської ТЕС загальною вартістю 9 млрд. 329 млн. грн. Вартість реконструкції блоку №7 Слов'янської ТЕС потужністю 800 МВт затверджена в обсязі 2 млрд. 520 млн. грн. Вартість реконструкції блоку № 6 Слов'янської ТЕС з поділом на блоки № 6А та № 6Б потужністю 330 МВт кожен затверджена в обсязі 6 млрд. 809 млн. грн. Фактично на базі зупиненого блоку №6 Слов'янської ТЕС буде побудовано два нових блоки, що зумовлює велику вартість реконструкції.

В ході презентації компанії Babcock і Wilcox (B & W, США, 38% проектів пиловугільних боків США) в офісі "Донбасенерго" 30 травня 2013 р її представники повідомили про готовність компанії розробити індивідуальний проект котла з застосуванням циркулюючого киплячого шару (ЦКШ), який враховуватиме індивідуальні особливості блоку №6 Слов'янської ТЕС. Саме енергетики "Донбасенерго" першими в СНД, і до цих пір єдиними в Україні, отримали досвід реалізації проекту з установки котла з ЦКШ в рамках реконструкції четвертого енергоблоку Старобешівської ТЕС.

Під реконструкцію блоку №7 Слов'янської ТЕС Ощадбанк надасть три непоновлюваних кредитних лінії на загальну суму 1,337 млрд. грн. Пропозиція акцептовано 13 травня, кінцевий термін підписання угоди між сторонами - 12 червня 2013 року.

Розпорядженням Кабміну № 243-р від 17 квітня 2013 р. Кабмін затвердив ТЕО модернізації енергоблоку №12 Старобешівської ТЕС ПАТ "Донбасенерго" загальною вартістю 720 млн. грн. "Донбасенерго" здійснює роботи з реконструкції блоку №13 Старобешівської ТЕС кошторисною вартістю 621 млн. грн., які незабаром повинні бути закінчені.

Виробничі активи ПАТ «Донбасенерго» складають десять енергоблоків Старобешівської і три Слов'янської ТЕС сумарною встановленою потужністю 2820 МВт.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 10 июня 2013
Падение
0 8
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс УБ незначительно прибавляет
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket: Повышение котировок украинских акций сегодня неизбежноРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду