Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 15:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 8 июля 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 850,14-0,77%

Сьогодні з ранку український ринок акцій очікує імовірне коливання коло нульової позначки. Про це говорять і дуже слабке зниження  російського ринку суперечливі дані стосовно настроїв інвесторів на ринках: фондові ринки Азії сьогодні зранку знижуються проте є ф’ючерси на фондові індекси США та Європи зростають. Так що настрій інвесторів дещо невизначений, що може визначати досить волатильну поведінку акцій ї в ході торгів протягом всієї торгової сесії. 

Серед новин які є найбільш суттєвими для фінансових ринків наразі є: 

зростання дохідностей державних облігацій США – 10-и річних до 2,7% і їх наближення до критичної для ФРС на даний момент позначки 3,0%;

•певні проблеми з фінансуванням боргів в європейських країнах: Португалії, Греції, Кіпру.

початок сезону корпоративних звітностей.

Дохідності державних облігацій США підскочили в п’ятницю на фоні непоганих даних по ринку праці США. Зростання дохідностей облігацій США може негативно позначитись на відновленні ринку нерухомості в США. У деяких аналітиків викликає занепокоєння занадто швидке зростання дохідностей американських державних облігацій. На думку деяких ФРС спробує «заговорити» ринок цих паперів, своїми словесними інтервенціями – тобто просто висловлюваннями без інших практичних дій протидіючи руху дохідностей паперів нагору.

Президент Португалії Сілва виступаючи на конференції в Лісабоні  висловився і тому відношенні, що зовнішні по відношенню до країни події, а також нещодавно політична криза в країні можуть стати на заваді поверненню країни на борговий ринок в 2014 році. Дохідність 10-и річних державних облігацій країни в п’ятницю на фоні інформації про подолання політичної кризи в країні в п’ятницю знизилась до 7%, що лишається все ще досить великим значенням.

Що стосується більш широкої картини, то так і хочеться загадати відповідь Форда на питання журналіста про майбутню поведінку акцій: «ринок буде коливатись». Індекс української біржі з середини травня торгується зажатий у вузькому діапазоні 850-870 пунктів і здається не так багато подій, які можуть допомогти йому вирватись з цього полону на найближчому тижні. Так що найкращою тактикою стає продаж корзини акцій індексу на верхній межі торгового діапазону та їх купівля на нижній межі. Проте це не справедливо по відношенню до індивідуальних акцій, де яскраво проявляється тенденція до відновлення ціни (зростання ціни) акцій «Центренерго» та зниження ціни акцій «Мотор Січі».

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 8 июля 2013
Падение
2 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Несмотря на позитив на зарубежных площадках, украинский рынок просел под конец сессииРост
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду