Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 15:31
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 10 июля 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 857,87-0,33%

Сьогодні очевидно на початку торгової сесії український фондовий ринок зростатиме. Цією фразою відкривався огляд ринку вчора. Її можна повторити і сьогодні. Так само, як і вчора зростає російський фондовий ринок, переважно в позитивній зоні торгуються зранку азійські ринки акцій, як вчора так і позавчора відзначився позитивною торговою сесією Wall Street - США. «Бики Wall Street винюхують нові максимуми» вийшла замітка на веб-сайті CNBC. І дійсно фондовий ринок США успішно подолавши страх словесної поки що загрози зменшення викупу державних боргових паперів США та закладних ФРС, підбирається під історичні максимуми, до яких йому залишилось яких-небудь (вибачте за каламбур) 1,01%. Це саме ця цифра, яка відділяє значення закриття вчорашнього дня по індексу S&P 500 – 1652,32 пункти від історичного максимуму 1669,16 досягнутого 21 травня поточного року. Три дні повільного руху нагору або одноденний ривок – і вершина подолана. Значимість цього з позиції торгівлі акціями більш менш очевидна – незадовго до цього або, що скоріше незадовго після цього ринок США з немалою імовірністю може піти донизу потягнувши за собою і інші фондові ринки. Тому трейдерам необхідно враховувати таку високу імовірність і бути обережнішими.

Приводом до зниження цін акцій в США може стати невдала звітність банків J.P. Morgan та Wells Fargo, публікацією яких в п’ятницю завершається перший біднуватий на публікації тиждень сезону звітності в США. Саме на імовірні відносно невдалі показники банків вказував старійшина аналітиків фондового ринку США день-два назад Дік Бове, який спеціалізується на акціях сектору.

Український фондовий ринок відірвавшись від мінімуму нинішнього торгового діапазону 850 пунктів по індексу УБ пішов вчора наверх до верхньої границі нинішнього торгового діапазону в 870 пунктів. Подібний рух в останні пару місяців забирав десь 4-и дні. Тож на сьогодні здається найбільш імовірним наступне: українські акції найближчі 2-а-4-и дні відторгуються в позитивній зоні – зі зростанням, після чого наступить зниження ринку. Відповідно трейдери, як видається мають діяти виходячи з цього сценарію, вибудовуючи (чи приймаючи) свою стратегію, не за забуваючи ні розставляти стоп-лоси, ні про те, що кожна хороша стратегія має мати в собі можливість отримати виграш чи мінімізувати збитки і при позитивному і негативному з точки зору спів падіння руху ринку з очікуваннями розвитку подій, що має на увазі іноді не прості накази все купити чи все продати. Не слід і забувати золоте правило – на ринку не буває абсолютних істин, і ринок часто розвертається в протилежність тому, що намалювала гарно вибудована логіка.

Новини

У січні-червні 2013 українські металургійні підприємства скоротили виробництво готового прокату в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 4%, до 13,629 млн. т.

У червні поточного року випуск готового прокату знизився в порівнянні з травнем на 2,5%, до 2,148 млн. т, в порівнянні з червнем 2012 - на 2,2%.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 10 июля 2013
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Торговый день на украинском рынке завершился незначительным снижением
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду