Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 15:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 11 июля 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 867,6+1,13%

Сьогодні дуже імовірно український фондовий ринок зростатиме, починаючи з початку торгової сесії. Російські індекси відкрились сильним зростанням. Індекс РТС зростає на 2,3%, індекс ММВБ на 1,1%. «Азія» перебуває майже вся в зеленій зону. Індекс Гонконгу зростає на 2,6% континентального Китаю на 4,2%, Індії на 2,2%. Це попри практично нульову вчорашню динаміку американських ринків, які провели торгову сесію переважно у червоній зоні і «підрівнявшись» до нуля ближче до її завершення. Проте вже зранку ф’ючерси на американські індекси додають вже більше відсотка.

Приводом для оптимізму ринків став вчорашній виступ Голови Федеральної резервної системи Бена Бернанке який відповідаючи на запитання на конференції під егідою Національного бюро економічних досліджень заявив у середу, що економіка США все ще потребує високо адаптивної грошово-кредитної політики. Він сказав, що 7,6 відсотка безробіття, ймовірно, "завищує здоров'я ринку праці", і що інфляція залишається нижче 2 відсотків цільового значення для ФРС. Крім того, фіскальна політика залишається "вельми жорстка", сказав Бернанке "Високо адаптивна грошово-кредитна політика в осяжному майбутньому те, що необхідно", сказав він. Необхідно розуміти, зазначив також Голова ФРС, що процентні ставки і програми кількісного пом'якшення - це два різних напрямки грошово-кредитної політики. І навіть у тому випадку якщо QE буде згортатися, ставки можуть залишатися низькими протягом тривалого часу. Ф’ючерси на акції та ціни на золото стали зростати негайно після цих слів Голови ФРС. Ціни на золото швидко зросли на 3,5% досягши 1291 долари за трійську унцію. Різко знизився також і курс долара по відношенню до євро. За добу пара євро/долар зсунулась відразу на три фігури з 1,28 до 1,31.

В опублікованому також вчора протоколі останнього засідання Комітету з операцій на відкритому ринку (ФРС) особливо цінної для інвесторів додаткової інформації не містилось. В протоколі зазначається необхідність більш чіткого вираження в інтерв’ю пресі намірів стосовно динаміки викупу боргових цінних паперів. Деякі члени комітету виклали свою стурбованість стосовно занадто м’якої грошової політики, в той час як інші дотримувались протилежної думки.

Втім наскільки ринки протримаються на хвилі оптимізму покаже скоре майбутнє. Адже сезон звітності обіцяє бути не дуже приємним для американських інвесторів і це з чималою імовірністю може привести до зниження цін акцій. Тож американські фондові індекси, що близькі до максимальних історичних значень знову можуть розгорнутись і піти вниз потягнувши за собою і інші фондові ринки.

Імовірно торгівцям слід виходити з того, що ринок акцій зростатиме протягом кількох днів, а потім розвернеться донизу.

В новому звіті рейтингового агентства Standard & Poor's (S & P) говориться про те що капітальні витрати, які дещо зростали після 2009 року знову знижуються. Очікується, що зниження в реальних термінах (без урахування інфляції) складе 2 відсотка в 2013 році та згідно з попередньою оцінкою на 5 відсотків в 2014 році рік до року. Це негативно вплине на ріст світової економіки. Дослідження базуються на аналізі даних по 2000 світових компаній, які витрачають на капітальні витрати найбільше.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 июля 2013
Падение
0 9
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Постмаркет: рынки росли на падении страхов по сокращению QE3Рост
ЧАО "Мастер брок"
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду