Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 13:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 20 августа 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 869,36-0,25%

Фондові ринки продовжують знижуватись. Вчора знизились і фондові індекси США і Європи. Сьогодні в червоному фондові індекси Росії та практично всієї Азії. Причому зниження істотне – близько відсотка знижуються російські індекси РТС та ММВБ. А фондовий індекс Гонконгу (щоправда зі вчорашнього локального максимуму) знижується на 1,8%. Фондові індекси США впевнено завалюються вниз. І ф’ючерси на американські індекси – теж в слабко червоному. Тому відкриття українського фонового ринку буде практично однозначно негативним. Імовірно так пройде і вся торгова сесія. Зниження не дуже значного слід очікувати на українському ринку ще тиждень-два. Це зниження в цілому імовірно буде перериватись днем – двома відскоку наверх. Тож трейдерам, для тих для кого важливі ці інтервали необхідно бути обережними.

Темою міжнародних фінансових ринків, по відношенню до країн які розвиваються стали суттєве зниження індійської рупії до рекордного мінімуму за рахунок відтоку іноземного капіталу з Індії та суперечка між двома групами фахівців з портфельних інвестицій: одні вважають, що на фондові ринки країн які розвиваються входити зарано та більше того «ці ринки необхідно акуратно та вибірково продавати». Інші вважають, що ціни на деякі непогані акції на цих ринках знизились «до рівня 1997 та навіть 1997 років», так «наче компанії не будуть продовжувати бізнес», що це абсолютно невиправдано з фундаментальної точки зору і акції на ринках країн, які розвиваються необхідно вибірково купувати на сьогоднішніх цінових рівнях. Справедливості заради відмітимо що сусідній з нами «прикордонний» фондовий ринок Румунії торгується на максимумах і в останній період зробив дуже суттєвий ривок нагору з непоганих вже до цього ривка рівнів. На фінансових ринках розвинутих країн найбільш важливою темою продовжує лишатись рух нагору дохідностей державних облігацій уряду США, що спричиняє тиск на всі фондові ринки.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 августа 2013
Падение
7 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский продолжил снижение сегодняПадение
АЛОР УКРАИНА
Premarket: политический кризис в Италии и новые опасения по поводу QE3Рост
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду