Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 13:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 21 августа 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 860,78-0,99%

Зранку зовнішній фон для українського фондового ринку змішаний, більше позитивний. Вчора розірвавши чотириденне зниження широкий фондовий індекс США S&P 500 підріс на 0,38%. Це й не дивно, подібні відскоки практично завжди «розривають» зниження. Однак відскок був слабенький враховуючи попередню динаміку зниження індексу S&P 500 та азійські ринки країн, які розвиваються в цілому продовжили зниження п’ятий день поспіль. При цьому слід зауважити, що фондові ринки в Азії торгуються в різних кольорах без такої собі домінанти червоного, тож однозначності в їх русі все ж немає. Ф’ючерси на американські індекси зранку знаходяться в червоній зоні, але їх зниження незначне. Зранку відкрившись коло нуля та навіть з наступним слабким зниженням російські фондові індекси перейшли в зелену зону на рівні 0,2-0,3% і потім здійснили ривок наверх до рівня 0,7-0,8%в плюс. Резюмуючи все це, а також враховуючи минуле 4-и денне зниження українського фондового індексу УБ, яке також бажано «розірвати» зростанням, на відкритті слід очікувати позитивної динаміки по індексу УБ. В цілому ж це не змінює більш широку картину руху ринку – імовірно протягом найближчих тижня-двох український фондовий ринок продовжить в цілому слабко рухатись вниз періодично день-два зростаючи і «розриваючи» зниження.

З фундаментальної точки зору нічого не змінюється. Значимі корпоративні новини від та для українських емітентів (якщо виключити проблеми на таможні з Росією та начебто їх вирішення) вже другий тиждень поспіль відсутні. Сьогодні очікується публікація протоколу останнього засідання Комітету по відкритих ринках США (ФРС), який на думку багатьох нічого не прояснить і може лише внести додаткове сум’яття в уми учасників фінансових ринків. Міркування стосовно строків та динаміки зменшення викупу активів ФРС домінують в міркуваннях вголос фондовиків. На засіданнях в Джексон Холі, які будуть відбуватись найближчими днями і на яких Голова ФРС раніше своїм виступом позначав напрямок фінансової політики ФРС, Голови ФРС Бена Бернанке не буде, а його перший заступник та найбільш імовірний наступник на цій посаді Дженет Йелен буде лише головувати. Тож тут також ясності не очікується.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 августа 2013
Падение
1 4
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок снижается по итогам дняПадение
АЛОР УКРАИНА
Premarket: в ожидании «минуток» и новостей приватизацииРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду