Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 13:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 27 августа 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 848,83-1,92%

Зовнішній фон для українського фондового ринку сьогодні складається негативний. Індекс S&P 500 продовживши ріст в п’ятницю знизився в понеділок відкривши простір для подальшого зниження. Зранку знижується і ф’ючерс на індекс S&P 500. Є фундаментальні приводи для цього.

Зниження індексу по часу послідувало за прес-конференцією Державного Секретаря США (Міністра зовнішніх прав по європейському рангу) Джона Керрі стосовно можливих дії Сполучених Штатів (та і їх союзників) по відношенню до Сирії, де наразі вивчаються факти недавнього можливого застосування урядовими військами хімічної зброї проти повстанців та мирного населення поблизу Дамаска.

Однак і економічні дані, які вийшли в США виявились слабкими. Мова йде про попит на товари тривалого користування: від тостерів та пральних машин до літаків. Звіт Міністерства Торгівлі США за липень, який вийшов вчора в понеділок показав, що замовлення впали до найнижчого за рік рівня. Зниження в цілому склало 7,3%, а якщо відкинути  – товари не військового призначення та найбільш волатильну групу - літаки, то замовлення знизились 3,3%. В червні замовлення зросли на 3,9% і економісти очікували в липні зниження замовлень на товари тривалого користування на 4,0%. Тож дані вийшли гірше очікувань. В цьому зв’язку аналітики також згадали недавні слабкі дані по початку нового будівництва та продажам нових будинків в США і тепер очікують місячного звіту по ринку праці США, який має бути опублікований  в п’ятницю.

На новинах стосовно Сирії сьогодні також знижуються фондові ринки Азії та Росії.

Серед українських новин звертають на себе увагу дві: складні та поки що безрезультатні з точки зору досягнення конкретних домовленостей переговори, які пройшли вчора в Москві між Прем’єр-міністрами та державними чиновниками високого рангу Росії та України в світлі можливого підписання договору про асоціацію України з ЄС та помітне зростання кредитних дефолтних свопів (CDS) України за минулі тиждень та місяць. Обидві новини негативні.

Слід очікувати негативного відкриття фондового ринку України та негативної скоріше за все всієї сьогоднішньої торгової сесії в цілому. Якщо казати про погляд на більш широку картину – він не змінюється – протягом наступних півтора – двох тижнів продовження незначного зниження українського фондового ринку з періодами відскоків нагору.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 27 августа 2013
Падение
8 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX снижается вслед за зарубежными рынкамиПадение
АЛОР УКРАИНА
Premarket: в центре внимания угроза эскалации конфликта в Сирии
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду