Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 11:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 10 сентября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 849,62+1,61%

Вчора індекс УБ додав непоганих 0,95% підтримавши світове ралі в акціях. Сьогодні ріст цін акцій українських емітентів з великою імовірністю продовжиться. Фондові ринки Азії в зеленому, ф’ючерси на фондові індекси США та Європи зранку в плюсі, фондові індекси Росії також додають. Радують також статистичні дані з Китаю, які також підтримують фондові ринки. Однак трейдери повинні усвідомлювати, що після вчорашнього закриття індекс S&P 500 знаходиться лише на 2,3% нижче піку. Тож при багатьох невизначеностях які існують, на фондовому ринку США помітно зростає кількість трейдерів, які кажуть, що зараз вони «скоріше б продавали, ніж купували» акції. Індекс ММВБ також на максимумі з весни поточного року. Хоча індекс РТС, в якому ціни акцій виражені в доларовому еквіваленті через зниження курсу рубля по відношенню до долара з квітня на 7% ще помітно віддалений від пікових початку року 2013. До локальних пікових значень наближені також і ряд інших фондових індексів. Тож зовнішній фон через певний час – до тижня може зміниться. Проте навіть на цьому фоні український фондовий ринок, який по часу початку та розмаху недавнього росту на фондових ринках відстав від більшості інших фондових майданчиків в світі, навіть за умов погіршення зовнішнього фону ще протягом деякого часу імовірно продовжить зростання. Технічна картина також вказує на високу імовірність зростання.

Сьогодні, як вже згадувалось, знову як і вчора вийшли непогані макродані по економіці Китаю, продовжуючи радувати професіоналів на ринку акцій. На цей раз це дані по зростанню промислового виробництва в серпні - +10,4% до минулого року та ріст роздрібних продажів на 13,4% в серпні. Показники опубліковані на веб-сайті  Національного бюро статистики країни.

Тож гарного торгового дня і продовження гарного тижня.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 10 сентября 2013
Падение
0 6
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок акций продолжает рост на позитиве из-за рубежаРост
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду