Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 11:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 12 сентября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 841,35-0,68%

Вчора український фондовий ринок зробив паузу, так і хочеться сказати, щоб сьогодні продовжити зростання. Вчора індекс УБ був одним буквально з декількох – здається чотирьох європейських, які закінчили торгову сесію в мінусі. Таке собі неприємне виключення. З позицій фундаментальних такий хитрий швидкий розворот в акціях на світових ринках годі пояснити. Звичайно з позицій аналізу фондових ринків країн, які розвиваються можуть виступати суттєві чинники валютної стабілізації в найбільш постраждалих країнах від відтоку капіталу та низьких оцінок акцій. Проте з точки зору розвинутих країн, це пояснення недостатнє. В останньому русі в більшій мірі відіграють роль психологічні чинники, можлива спекуляція, фактори, які до певної міри можна пробувати описати з позицій технічного аналізу та статистики. В цілому ж після такого розвороту фондові ринки стоять на роздоріжжі, де однаково можливий і ще певний рух вверх і корекція – рух вниз. З одного боку є трейдери, які через розворот на основі технічного аналізу змінили своє ставлення до акцій з негативного в короткій перспективі до нейтрального. Проте є і немало таких, які б на цьому зростанні скоріше б продавали акції, аніж купували. Слід зробити ще кілька зауважень - фондовий індекс S&P 500 в США сьомий день поспіль показує плюс. Незважаючи на негативний початок вчорашньої торгової сесії основні індекси закінчили в невеликому плюсі: європейські, американські та зведений фондових ринків країн, які розвиваються - MSCI Emerging Market Index. Однак на технічній картині видно чітку зміну темпу зростання з високого до малого та дуже малого.

Сьогодні зовнішній фон для українського фондового ринку змішаний. Фондова Азія за виключенням Японії трохи додає, як і фондова Росія. Ф’ючерси на європейські фондові індекси (як до речі і вчора) змішані. Ф’ючерси на CAC 40 та FTSE 100 в мінусі. Ф’ючерси на німецький індекс DAX та EU Stoxx 50 в плюсі. Ф’ючерси на фондові індекси США в слабкому мінусі. По ф’ючерсам майже один до одного повтор картини вчорашнього ранку.

З урахуванням певної технічної зупинки в зростанні цін індексу УБ вчора та змішаної картини по його складовим: 4-и акції в плюсі, 6 в мінусі, сьогодні можна було б сподіватись на деякий ріст індексу. В цілому ж картина подальшої динаміки нечітка. Однак через запізнення зі зростанням, меншу ступінь зростання по відношенню до мінімуму, більше зниження українського фондового ринку від минулого максимуму можна більше сподіватись на ще деяке зростання цін акцій протягом кількох днів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 12 сентября 2013
Падение
2 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX продолжил корректироватьсяПадение
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду