Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 11:33
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 16 сентября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 822,93-0,95%

В п’ятницю фондовий індекс S&P 500 індекс розвернувся вверх, обіцяючи підтримку як для свого подальшого зростання, так і для інших фондових індексів. Сьогодні ринки відігрують «велику» новину про те що Ларі Самерс, колишній Міністр Фінансів США та економічний радник Президента Обами зняв свою кандидатуру на пост майбутнього Голови ФРС і різко йдуть вверх. Ф’ючерси на фондові індекси США та в Європі додають зранку порядку відсотка. Фондові індекси країн, які розвиваються, в Азії переважно зростають більше відсотка, фондові індекси Росії додають більш, як півтора відсотка. Зведений фондовий індекс країн, які розвиваються - MSCI Emerging Market Index зранку зростає на 1,2%. Тож відкриття торгової сесії на українському фондовому ринку, як і вся торгова сесія мають бути позитивними. Щоправда сумнівів стосовно цього додають суттєва слабкість українського фондового ринку та невпевненість його учасників, які проявились в повній мірі на минулому тижні. Український фондовий ринок в п’ятницю завершив торги в мінусі. Знизились ціни всіх без виключення акцій індексу УБ, а сам індекс закінчив зниженням на 1,25%. І це на фоні хай непереконливого, але все ж зростання європейських фондових індексів.

Ларі Саммерс (58 років) був кандидатом від Обами, і ринок вважав, що Саммерс буде проводити більш жорстку монетарну політику, ніж Дженет Йеллен - на поточний момент друга людина після Бена Бернанке в складі ФРС США. Зняттю кандидатури спряла опозиція цьому призначенню в рядах самої демократичної партії в тому числі Сенаторів-демократів, які висловлювали відверті побоювання стосовно призначення «яструба» Самерса. Зараз імовірними кандидатурами на пост майбутнього Голови ФРС є нинішня Віце-голова  ФРС Дженет Йеллен (67 років), та бувший Віце-голова  ФРС Дональд Кон (70 років), які, як вважається, будуть сприяти проведенню більш м’якої монетарної політики. Остання бачиться багатьма більш адекватною в нинішній непростій економічній ситуації та й по зрозумілим причинам набагато краще сприймається учасниками фондових зокрема та фінансових ринків взагалі. Новина затьмарила собою іншу подію – чергове засідання Комітету по Відкритим ринкам (ФРС), яке має відбутись 17-18 вересня.

На фоні цих подій слід очікувати деяку стабілізацію фондового рику України та можливо невелике зростання протягом наступного тижня. Якщо звичайно нерви його учасників не підведуть.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 16 сентября 2013
Падение
1 4
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX заметно теряет в начале неделиПадение
АЛОР УКРАИНА
Premarket: украинский рынок акции открывается на позитивном внешнем фонеРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду