Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 11:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 26 сентября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 830,39+2,23%

Вчора ціни на українські акції стабілізувались і під кінець дня ціни шести з десяти акцій УБ навіть трохи підросли. Український ринок шукає точку опори. Фондові індекси США продовжили зниження – вчорашнє зниження було незначним. Широкий індекс S&P 500 знизився на 0,27%. Зниження на американському ринку відбувається п’ятий день поспіль, проте в останні дні воно незначне. Основні європейські індекси завершили вчорашній торговий день практично в нулі. Пан європейський широкий індекс STOXX 600 знизився на символічні 0,06%.

Сьогодні зранку на фондовому ринку панує певний оптимізм. Ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси впевнено зростають на 0,3-0,4% - досить солідний ріст. Фондові індекси Росії додають 0,3-0,6%. До певної міри в противагу цьому азійські ринки торгуються змішано приблизно з рівним розподілом між зеленим та червоним кольором. Однак тут картину у великій мірі псує фондовий ринок континентального Китаю, який знижується від свого локального піку. Якщо виходити з логіки «двох міліціонерів», які справа та зліва зажали затриманого і він йде туди, куди йдуть вони, то український фондовий ринок має відритись в зеленому кольорі. І це досить імовірно. Проте не слід забувати рух вівторка і певні збурення на фінансовому ринку України, тому можливі варіанти. Хоча, якщо ринок вже визначився з точкою рівноваги, то зелений колір на відкритті практично гарантований.

З фундаментальних новин для ринків домінують дискусії по бюджету США. Хід дискусій пригнічує інвесторів США. Особливих значимих інших новин для фондового ринку немає. Незабаром почнеться сезон звітності в США, який внесе свої ноти в торгівлю. Навряд чи результати американських корпорацій сильно порадують інвесторів. Проте й глибокого розчарування не принесуть. Пізніше, трохи менше як за місяць почнуть публікувати квартальну звітність і українські емітенти. Минулий квартал був для них складним, так що навряд чи вони сильно порадують. Однак і ціни їх акцій вже суттєво знизились і тому імовірно вони вже відображають цей негатив.

На більш широкому часовому проміжку слід очікувати певної стабілізації фондового ринку України коло поточних цінових рівнів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 26 сентября 2013
Падение
0 5
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок вырос по итогам торговой сессииРост
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду