Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 11:33
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 30 сентября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 847,9-0,3%

В п’ятницю індекс УБ знов відзначився шикарним ростом - на 2,4%. Знов таки в противагу більшості фондових ринків. І в основному завдяки акції Юнікредіт-Укрсобанку, ціна якої зросла  під кінець торгової сесії подумати тільки - на 49,6%! Що стало тому причиною сказати поки важко. Чи то злиття з Юнікредіт, Україна (як кажуть ложку меду в бочку з дьогтем) чи то щось інше. Інші акції, до речі, закінчили торгову сесію п’ятниці змішано – одній з плюсом, інші з мінусом.

А поміж тим зовнішнім фондовим ринкам настобісіло повільно знижуватись і вони рішуче вирішили прискоритись. І вирішили почати це прямо з сьогодні. Бо це не торгівля в діапазоні, про що говорилось днями раніше, а повільне угасання. А треба так вниз - вверх, знову вниз, а потім вверх і так далі. Динамічніше, швидше. Я вранішня зарядка: присів, встав. Привід для зниження ринків хороший: вперше за 17 років можливе часткове «закриття Уряду США» - тобто тимчасовий перехід на режим економного фінансування державних структур за відсутності домовленості в Конгресі. Тож ф’ючерси на європейські індекси знижаються зранку більше, ніж на відсоток, а окремі і на цілих півтора. Ф’ючерси на фондові індекси США знижуються в межах 0,7-0,8%. Фондова Азія не відстає – теж майже вся в червоному і теж більше, ніж на відсоток. Фондові індекси Росії – ці ведуть себе трохи скромніше. Тут зниження 0,3-0,7%. І не дивно. На фондові ринки країн, які розвиваються, і в Росію зокрема, минулі кілька тижнів приходили кошти іноземних інвесторів – ці ринки ж суттєво дешевші за ринки розвинутих країн.

Тепер, якщо слідувати банальній логіці, після зростання останніх двох торгових сесій в Україні та виходячи з зовнішнього фону, фондовий ринок України відкриється з мінусом, як і закінчить торговий день. Хіба що знов ціна акції Юнікредіт-Укрсобанку або вже іншого емітента зросте більш, ніж на 10%.

На більшому часовому горизонті імовірно український фондовий ринок очікує невелике зниження. Надалі імовірно ринок буде зажатий в торговому діапазоні, який позначився в останні тижні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 30 сентября 2013
Падение
7 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок начал очередную торговую неделю снижением
АЛОР УКРАИНА
Premarket: динамика внешних площадок поддержит «медвежьи» настроения на открытииПадение
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду