Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 09:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 7 октября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 840,28-0,79%

В п’ятницю індекс УБ знизився на 0,86% на фоні зростання більшості європейських фондових майданчиків та зростання американських фондових індексів. Більше інших знизились акції Юнікредіт-Укрсоцбанку (-8,17%), ціна яких суттєво зросла в попередні дні.

Сьогодні зранку зовнішній фон для українського фондового ринку переважно негативний. Ф’ючерси на європейські фондові індекси та фондові індекси США після зростання в п’ятницю помітно знижуються. В більшості помірковано знижується фондова Азія, також помірковано знижуються фондові індекси Росії (-0,3% - -0,7%).

Основною темою на ринках лишаються події у Вашингтоні. Надії на вирішення боргової проблеми США на вихідних не виправдались. Спікер Конгресу Джон Бейнер в п’ятницю дав телевізійне інтерв’ю, в якому він фактично спростував публікації в авторитетних американських виданнях, про начебто готовність домовитись з Адміністрацією та Сенатом про підняття ліміту держборгу та розблокування роботи уряду США без попередніх умов, шляхом консолідованого голосування демократів та частини республіканської більшості в Конгресі. Проте необхідно слухати інтерв’ю в деталях, адже саме в невеликих деталях на цій стадії сторони показують шлях до майбутнього компромісу. Так в інтерв’ю CNBC минулого тижня Президент Барак Обома зазначив (чи опустив) дві важливі умови і повідомив про свою готовність, як більшості демократичної партії корегувати певні частини нового закону про медичне страхування та обговорювати компромісний варіант по бюджету, але після розблокування роботи уряду на тимчасових умовах.

Враховуючи негативні зовнішні сигнали імовірніше за все очікувати негативного відкриття торгової сесії в Україні. Проте це не є заданим, оскільки по-перше в останні дні український фондовий ринок рухався в певній проти фазі до інших ринків, по-друге в п’ятницю наш ринок знижувався, коли інші ринки зростали.

В найближчі дні на фінансові ринки продовжуватиме тиснути ситуація в США. Наразі крупні фондові компанії США та американські банки пробують певним чином згладити негативні настрої на ринку, що включає і роботу з клієнтами і деякі власні операції на ринку. Це вилилось в те, що ринки поки якийсь час на минулому тижні рухались, коливаючись, в боковому тренді. Проте за чашкою кави, як повідомляють деякі оглядачі, трейдери в Нью-Йорку обговорюють можливість суттєвого зниження фондових ринків і це вважається негарною ознакою.

Тому враховуючи невисоку нинішню оцінку фондового ринку України можна припустити що український фондовий ринок в найближчі тижні буде знаходитись на поточних рівнях, можливо з невеликим зниженням.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 7 октября 2013
Падение
5 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX закрылся в красной зоне
АЛОР УКРАИНА
Premarket 07/10: проблема американского бюджета определяющая для рынков сегодняРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду