Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 09:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 15 октября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 850,67+1,29%

Так і хочеться  запитати, що настільки все так погано. Вчора фондовий ринок США, який суттєво знижувався з початку торгової сесії (а ф’ючерси на американські індекси з самого «нашого» по часу ранку) з кожною хвилиною торгів вибирався все більше в плюс. Наскільки це позитивний знак сказати важко. Тому, що як кажуть, за «лінійною» (тобто спрощеною) логікою індекси мали б зрости на новинах про реально в США досягнутий прогрес по підняттю боргової стелі. Якщо ж вони зростають до цього на не дуже значному приводі, мимоволі закрадається підозра - індекси зростають, тому що можуть вийти якісь дуже погані новини, на яких вони, фондові індекси сильно знизяться. А місцеві ключові, крупні трейдери знають про можливі «опади» і грають в моменті на підвищення а) із патріотичних міркувань, б) щоб мати простір для зниження цін акцій. І може це й не так, але ж… Тим більше, що коментарі на провідних американських фінансових каналах вчора були дуже вже невиразні (приємне виключення склав CNN).

Приводом для вчорашнього зростання фондового ринку США начебто послужили новини, про те що лідери обох партій в Сенаті Гарі Рід та Мітч МакКоннел повідомили про те, що домовленість про «відкриття» уряду та підняття боргової стелі не за горами. Хоча на шляху резолюції  стоїть не тільки голосування по проекту закону в Сенаті, а й в Конгресі, як те передбачено законом. І все це не дуже просто, а часу ж лишається обмаль.

Тим не менш насолоджуйтесь «їздою на хвилі низьких очікувань», як сказав в недавньому ток шоу на BBC, Джастін Тімберлейк. Сьогодні багато фондових ринків, кинувшись навздогін за фондовим ринком, США зростають. Зростають ф’ючерси на більшість європейських фондових індексів. Більше відсотка додає і фондова Росія. Щоправда фондова Азія торгується змішано, та все ж, схоже, теж більше в «зеленому». Буде якось «не так», якщо фондовий ринок України відзначиться  тим, що піде в іншу сторону. Тим більше, що вчора він знижувався. Тож очікуватимемо позитивного відкриття торгової сесії в Україні.

Що ж стосується середньострокового руху, то тут очікування незмінні: рух коло поточних цінових рівнів спочатку трохи вниз, а під кінець року вверх.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 15 октября 2013
Падение
1 6
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок завершил день ростомРост
АЛОР УКРАИНА
В ожидании импульса
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду