Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 09:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 21 октября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 854,25-1,15%

В п’ятницю індекс УБ додав 0,36% на фоні загального позитиву всіх фондових ринків. Не виключено, що і сьогодні на відкритті торгової сесії український фондовий індекс можливо ще додасть. Зранку все було сповнене оптимізму: зростали ф’ючерси на європейські і американські фондові індекси (і це після позитивного закриття торгової сесії в п’ятницю в США), додавали фондові індекси в Азії та в Росії. Однак схоже на те, що ситуація змінюються і стає більш нейтральною. Зростання досить помірковане, але як то кажуть, по всьому фронту.

Приводом для зростання, як кажуть та пишуть, стало перенесення згортання викупів облігацій ФРС США на наступний рік. Поміж тим варто зазначити, що в минулу п’ятницю індекс S&P 500 закрився на рекордному за всю історію рівні, що лише на 0,3% нижче цільового рівня по індексу, який позначили стратеги провідних брокерських домів США на 2013 рік. Це викликало деякі запитання до професіоналів ринку, хоча є чимало таких, які стверджують, що ринок продовжить зростати. В найближчі дні буде опубліковано чимало звітів корпорацій США за третій квартал (до 30% з індексу). Поки з опублікованих звітів зрозуміло, що прибутки корпорацій США рок до року зростають, хоча й досить поміркованими темпами.

Торгівцям на українському фондовому ринку варто враховувати початок публікації на цьому тижні фінансової звітності емітентів за 3-ій квартал поточного року десь починаючи з четверга, можливо середи. З приємного може порадувати звітність компаній електричної генерації на фоні встановлення НКРЕ цільових надбавок до тарифу (інвестиційної складової) для реконструкції блоків ТЕС. Без цієї надбавки компаніям важко буде сплачувати відсотки та повертати кредити виділені на реконструкцію блоків. Вона ж приведе до позитивного фінансового результату. Варто зазначити також, що збільшиться боргове плече.

Торгівцям слід враховувати, що загальний зовнішній фон на ринку – торгівля близько багатомісячних чи навіть багаторічних максимумів при немалій оцінці фондового ринку США збільшують імовірність корекції ринків в недалекій перспективі. Корекція, якщо така відбудеться, імовірно носитиме плавний характер.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 октября 2013
Падение
1 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок снижается вначале неделиПадение
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket: ожидается позитивный торговый день на оптимистичном внешнем фонеРост
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду