Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 07:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 19 ноября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 915,48-0,44%

Індекс Української біржі взяв хороший розгін і переконливо йде вверх. Вчора індекс додав ще 1,35%. Якщо дивитись по технічній картині на інтервалі 6 міс. – рік, то стає зрозуміло, що потужні, як для такого ринку гравці цілеспрямовано грають на підвищення. І опиратись такому руху не слід. Треба слідувати за цим рухом, хоча й бути свідомим того, що наступить колись момент, коли ситуація швидко розвернеться на протилежну.

Вчора найбільший ріст був в акціях Райффайзен банк Аваль (+4,6%). Імовірно приводом для цього послужила інформація про те, що керівництво материнської компанії не виключає продажу банку, хоча і не спішить з ним. По це повідомив керівник основного акціонера, холдингової компанії Raiffeisen Bank International, Карл Севельд. Якщо є наречена, то є і наречений. До Альфа-банку та Дельта банку може додатись ще один жених. Шість днів назад, 12 листопада, опублікована стратегія Сбєрбанку Росії на 2014-2018 роки. Залишаючи в стороні стратегію всієї групи та певну її критику аналітиків в частині, наприклад, занижених прогнозних витрат банківської групи, звернемо увагу на стратегію розвитку Сбєрбанку в Україні. Згідно зі стратегією «Дочірній банк Сбєрбанку Росії» в Україні ставить завдання увійти за підсумками 2018 року в першу п'ятірку національних банків, збільшивши свою частку на ринку в 1,5 рази, а чистий прибуток - майже в три рази. Не виключається, що Сбєрбанк Росії може зміцнити свої позиції в Україні шляхом поглинання на банківському ринку. Питання лише чи не є для цілей Сбєрбанку Райффайзен банк Аваль завеликим та занадто дорогим.

Що стосується зовнішнього фону сьогодні, то він є для українського фондового ринку нейтральним. Вчора фондовий ринок США взяв певну паузу, і трохи знизився, в термінах індексу S&P 500 на 0,37%. Інвестори та керуючи США дивляться по сторонам, вишукуючи кращі і помітно дешевші можливості за кордоном (Європа, Китай поміж них), проте про припинення росту на фондовому ринку США, здається, поки не йде мова. Ф’ючерсів на фондові індекси Європи слабо знижуються, на фондові індекси США зростають. Що стосується сьогоднішніх торгів в Азії, торгів на фондовому ринку в Росії, то тут картина змішана. Все торгується коло нуля, в різних кольорах майже однаково в зеленому та червоному. Зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index зранку зростає на 0,3%.

На такому фоні у українського фондового ринку є можливість продовжити зростання і сьогодні, а загальна ситуація дозволяє суттєво піднятись в ціні українським акціям в найближчий тиждень.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 ноября 2013
Падение
4 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок корректируется после пятидневного ростаПадение
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду