Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 07:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 20 ноября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 915,55+0,01%

Вчора український фондовий ринок, як і більшість фондових ринків в світі, взяли паузу. Незначне вчорашнє зниження (на 0,44%) індексу УБ в цілому не змінює технічну картину на українському фондовому ринку, так само як і незначне дводенне зниження на фондових ринках Європи і США, поки не змінює картину зростання на всіх цих ринках. Звичайно, як вже неодноразово писалось, при поточних оцінках фондового ринка США, занадто великих передумов для значного руху вверх фондового ринку США, з точки зору цін акцій і їх дешевизни, немає. Проте є в США, що важливо, технічно «момент руху» вверх, «дешеві гроші», відсутність поки що негативних новин, низька дохідність боргових інструментів та загроза зростання відсоткових ставок і, відповідно зниження цін облігацій. Це створює «коктейль», який грає наверх фондовий ринок Америки. Дисконт в ціні в 40% по САРЕ (циклічно настроєному P/E) європейського ринку по відношенню до фондового ринку США робить його в умах інвесторів та інвестиційних керуючих №1 по інвестиційній привабливості в світі і також рухає вверх. Що ж стосується українського фондового ринку, то це один з дуже не багатьох фондових ринків, який так і не підібрався до весняних максимумів, що робить його подальше зростання також досить імовірним, особливо на фоні росту інших фондових ринків.

Зранку картина фондових ринків більше негативна. Ф’ючерси на європейські незначно знижуються, торгуючись майже в нулях. Ф’ючерси на американські фондові індекси торгуються позитивно, але теж близько до нульової позначки. Фондова Азія торгується змішано, більше в червоному. Фондові індекси Росії знижуються. Зведений фондовий індекс, країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, знижується зранку на 0,5%. На цьому фоні можна очікувати змінного по знаку (плюс і мінус) руху фондового ринку України протягом дня, який може початись і закінчитись в будь-яку сторону з приблизно однаковою імовірністю. Це, однак, поки не змінює технічну картину зростання українського ринку на більшому часовому проміжку, продовження якого можна, після імовірної паузи, очікувати в наступні дні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 ноября 2013
Падение
2 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX закрылся на нейтральной полосе
АЛОР УКРАИНА
Premarket 20/11: только вперед…
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду