Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 07:15
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 22 ноября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 922,63+1,06%

Фондовий ринок США вчора відносно різко перервав зниження і, в термінах індексу S&P 500, підріс на 0,81%. Цей рух сьогодні зранку до певної міри підтримують інші ринки. Зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, зростає на 0,3% в порівнянні зі вчорашнім зниженням на 1,5%. Фондова Азія зранку торгується змішано, мабуть все ж більше в зеленому за рахунок важковаговиків Гонконгу та Індії. Однак ріст у ринків в регіоні, які зростають, поміркований - в межах 0,4-0,7%. Фондова Росія також додає десь в цих же межах. Ф’ючерси на європейські фондові індекси спочатку торгувались зранку коло нуля і змішано, але поступово перемістились в зелену зону. Ф’ючерси на американські індекси також торгуються коло нуля, трохи вище ватерлінії.

Кандидатура Джанет Йеллен була підтримана банківським комітетом сенату США на посаду голови ФРС - 14 голосів "за" і 8 "проти". В Європі ж публікація попереднього індексу ділових настроїв (PMI) показала, що економіка Євросоюзу зростає, але темп зростання поступово сповільнюється. Композитний індекс виробництва і послуг знизився до 51,5 з 51,9 в попередньому місяці. Про зниження темпів росту також ж свідчать і дані про ВВП за III квартал – ріст лише на 0,1 %. Диспозиція незмінна: ситуація в Німеччині виправляється, в той час як Франція може опинитися у новій рецесії. В Німеччині індекс PMI в секторі виробництва збільшився до 52,5 з 51,7 в жовтні, а послуг зріс до 54,2 з 52,9. Французький PMI в секторі виробництва скоротився за місяць до 49,4 з 49,8, в той час як в секторі послуг сповільнив зростання до 50,2 з 51,0. Боргова ситуація в багатьох європейських країнах не поліпшується. Зокрема, показник боргу до ВВП становить приблизно 169 % в Греції, 133 % - в Італії, 131 % - в Португалії, 98 % - на Кіпрі, 92 % - в Іспанії.

З технічної картини, яка складається на українському фондовому ринку, видно, що місцевий ринок прагне підрости. На фоні вчорашнього зниження ринків, індекс УБ знизився лише на 0,28% і, по великому рахунку, останні два дні перебував у «флеті». Складається враження, що люди на локальному ринку хочуть або купувати, або просто грати на підвищення. Тож сьогодні у них є привід продовжити свої попередні зусилля, тимчасово перервані загальною ситуацією на зовнішніх ринках. Також можна розраховувати на зростання на українському фондовому ринку і на більш широкому часовому проміжку - тиждень. Імовірно і фондові ринки США та Європи також продовжать зростання в перспективі одного місяця.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 22 ноября 2013
Падение
2 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX закончил неделю на зеленой полосе
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket 22/11: ориентация на позитивный настрой зарубежных площадок
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду