Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 07:22
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 27 ноября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 927,23-0,89%

Вчорашній день на фондовому ринку видався невиразним. Індекс УБ закінчив торгову сесію слабким мінусом (-0,4%). Два з трьох основних американських індексів завершили день практично без руху: «Діджей» підріс на 0,05%, а широкий індекс S&P 500 взагалі лише на 0,01%. Що стосується фондової Європи, то вона закінчила вчорашню торгову сесію переважно мінусом, однак, мінусом не занадто великим - в діапазоні - -0,1% - -0,8% по основним індексам (в середньому -0,5%) і, схоже, український фондовий ринок вчора рівнявся саме на Стареньку. Ринок США та Європи взяв тижневу паузу, і переводить дихання після підйому попередніх тижнів.

Тож не дивно, що і сьогодні зранку картина на фондових ринках доволі змішана і невиразна, але в цілому позитивна. Ф’ючерси на європейські та американські дуже слабко підростають - до +0,1%. Фондова Азія торгується змішано, та все ж зелений колір переважає. В межах 0,1-0,2% з плюсом по фондовим індексам торгувались російські акції, але потім індекси знизились до нуля. На дивно, що зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, після вчорашнього зниження на 0,5%, сьогодні зранку підростає на 0,2%. Індекс знаходиться чотири останні торгові сесії, якщо брати і сьогоднішній ранок, практично у флеті, і торгується в діапазоні (боковику) вже більше двох місяців, десь з середини вересня, «застрягши» трохи нижче максимумів весни 2013 року. Таким чином, MSCI Emerging Market Index торгується без якогось визначеного руху вверх чи вниз в широкому діапазоні 900-1080 два роки - з другої половини 2011. 

Великих фундаментальних новин для світових фінансових ринків немає. Вчора був опублікований індекс довіри споживачів у США, який помітно не дотягнув до консенсус-прогнозу - 70,4 пунктів замість очікуваних 72,9 пункти. Дані по ринку житла в США вийшли кращі за очікування. В Німеччині, нарешті, сформовано новий уряд «великої коаліції» між християнськими демократами і соціал-демократами. Главою уряду стала Ангела Меркель. В Штатах почнуться довгі вихідні, пов'язані зі святкуванням Дня подяки, в результаті чого торговельна активність на світових ринках помітно знижується. Фондовий ринок США буде закритий з завтрашнього дня.

На цьому фоні слід більше очікувати слабко позитивного відкриття торгової сесії в Україні та невиразного торгового дня. По ходу можливі зміни в настроях фондових ринків, оскільки протягом дня виходить значима макростатистика, в тому числі, індекси споживчої довірі у Франції та Німеччині, статистика первинних звернень за допомогою по безробіттю в США, дані про замовлення на товари тривалого користування в США. 

В широкому ж картина на фондовому ринку України не змінюється. На більшому часовому проміжку – тиждень український фондовий ринок, імовірно, буде зростати.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 27 ноября 2013
Падение
3 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Украинский рынок завершил день в красной зонеПадение
АЛОР УКРАИНА
Премаркет: Быки выдыхаютсяПадение
ЧАО "Мастер брок"
Премаркет
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket 27/11: потенциал роста еще далеко не исчерпанРост
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду