Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 07:16
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 29 ноября 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 906,54-1,32%

Індекс УБ вчора знизився на 0,9%. Проте на широкому проміжку часу – від середини-кінця вересня до поточного моменту технічна картина зростання поки залишається незмінною. Значення індексу УБ, навіть після зниження останніх трьох торгових сесій, перебуває в зростаючому каналі, який позначений чотирма мінімумами: 24-25 вересня в 812 пунктів, 14 жовтня  - 840 пунктів, 4 листопада - 858 пунктів та 11 листопада в 877 пунктів та верхньою границею з трьома максимумами: 27 вересня – 851 пункт, 24 жовтня – 891 пункт та 25 листопада – 939 пунктів. Зараз значення індексу знаходиться приблизно посередині цього каналу  (Див графік 1). Що стосується річного інтервалу, то значення індексу знаходиться нижче на 10% за значення двох максимумів лютого та на 3,5% нижче максимуму кінця минулого року (Див. графік 2). Це дає з суто технічної точки зору ще певний простір до зростання без значного спротиву потенційних продавців на місячному інтервалі (орієнтовно 5% вище останнього максимуму 939), після якого більше учасників ринку може задуматись про фіксацію прибутків. В той де час з тої ж таки технічної точки зору, після зниження останніх трьох днів, здається, на короткому часовому проміжку декілька днів все ж на українському фондовому ринку більше імовірність продовження певної консолідації, після якої зростання продовжиться.

Зранку на зовнішніх фондових ринках панує змішаний, але більше поміркований позитивний настрій. Зведений індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, помірковано зростає вже третій день поспіль, додаючи, як і сьогодні зранку, два останні торгові дні по 0,3%. Ф’ючерси на європейські та американські індекси також підростають. Проте все ж варто зазначити, що фондові ринки Азії торгуються змішано, а російські фондові індекси зранку знижуються. В цілому ж здається, для очікувань місцевих трейдерів більш визначальною є самостійна технічна картина на локальному ринку, про що говорилось вище.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 29 ноября 2013
Падение
4 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО
UX снизился на 0,9%
АРТ КАПИТАЛ
Premarket 29/11: украинский рынок акций замер в ожидании новостей из Вильнюса
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
ПремаркетПадение
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду