Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 05:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 9 декабря 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 892,46-0,43%

Зараз варто звернути особливу увагу на свою, самостійну поведінку фондового ринку України. Це пов’язано і з тою технічною картиною, яка складалась на українському фондовому ринку в останній місяць та й півроку, а також і з огляду на певну напругу на фінансовому і валютному ринках країни, викликаному відомими політичними подіями. (Звичайно окремо слід позитивно відзначити чітку роботу банківської системи України та Національного банку, який до цих пір діяв адекватно ситуації і безпомилково, тьху, тьху, тьху три рази через ліве плече.).

На короткий час індекс УБ пробив нижню границю висхідного каналу. мал.. 1. Однак потім індекс практично повернувся до нижньої границі, яка позначає цей зростаючий тренд і в останні два дні розмістився коло неї. Однак, навіть суттєве пробиття цієї лінії не буде перешкодою для подальшого зростання індексу, оскільки на більшому часовому проміжку ринок все ще буде знаходиться в зростаючому каналі з більш широкими границями, мал. 2.

Фондові індекси США минулої п’ятниці після того, як задавалось би протягом кількох днів вже був намітився технічно рух вниз, різко розвернулись вверх. Це відбулось на фоні виходу звіту по праці в США в п’ятницю. Звіт по праці в несільськогосподарському секторі показав, що економіка США створила 203 тис. робочих місць в листопаді, набагато більше, ніж очікувалося. Рівень безробіття впав до п'ятирічного мінімуму. Інші дані показали ріст довіри споживачів в США до п'ятимісячного максимуму.

Зранку зовнішній фон для українського фондового ринку позитивний. Після позитивного закриття в п’ятницю фондового ринку США, ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються різнонаправлено. Ф’ючерс на німецький DAX підростає, обіцяючи позитивне відкриття торгової сесії, в той час ф’ючерси як на французький CAC40 та англійський FTSE100 торгуються в червоній зоні. Ф’ючерс на європейський індекс Euro Stoxx 50 також підростає. Зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, зростає вже третій день поспіль; сьогодні зранку на 0,7%. Російські фондові індекси помірковано зростають – в межах 0,3-0,4%.

На ринках всі очікують передріздвяного ралі, яке цього року може початись трохи раніше – за два тижні до католицького різдва. Тож зовнішній фон для українського фондового ринку сьогодні зранку позитивний і варто очікувати сьогодні невеликого руху цін українських акцій нагору, а також позитивного в цілому руху на українському фондовому ринку до кінця року.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 9 декабря 2013
Падение
2 6
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX снижается в начале неделиПадение
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ
Premarket: внешний фон исключает распродажи на украинском рынке акцийРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду