Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 05:25
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 19 декабря 2013

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 910,02-0,69%

Вчора фондові ринки були сповнені оптимізму. Український фондовий ринок вчора святкував отримання дешевого російського газу та російських кредитів Україною на суму 15 млрд. доларів США, і індекс Української біржі зріс на 2,6%, повернувшись в коридор зростання. Фондовий ринок США позитивно відзначив початок скорочення викупу цінних паперів ФРС з ринку з 85 млрд. доларів на місяць до 75 млрд. доларів, і широкий фондовий індекс США S&P 500 додав 1,7%. Обидві події співпали в часі. Що стосується останньої події, така велика радість не до кінця зрозуміла. Аналітики пояснюють цей феномен впевненістю ринків у зростанні американської економіки.

Європейські фондові ринки вчора зростали більш стримано, оскільки новина ФРС їх не застала. Але, якщо вчора зростання фондових індексів в регіоні склало порядку 1% (більше/ менше), то сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси зранку додають теж десь в межах відсотка (хоча й не всі, наприклад ф’ючерс на французький CAC 40 знижується). Азійські фондові індекси за виключенням Японії торгуються змішано, але більше в червоному. Фондові індекси Росії зростають в межах відсотка, очевидно, відігруючи вчорашню новину від ФРС. Зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, зранку дещо знижується – в межах 0,3% після вчорашнього зростання на 0,2%.

В цілому зовнішній фон для українського фондового ринку позитивний і, імовірно, фондовий ринок України сьогодні продовжить святкувати отримання зовнішньої фінансової допомоги країні. Наступні дні також імовірніше очікувати зростання фондового індексу УБ.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 декабря 2013
Падение
1 8
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
ФРС начнет сокращение QE в январе 2014Рост
АРТ КАПИТАЛ
ПремаркетРост
Инвестиционная группа ІТТ


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду