Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 05:23
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 9 января 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 880,05-2,32%

Для початку ще раз підтверджуємо думку про те, що трейдерам на українському фондовому ринку в перші дні нового року варто притримуватись обережної тактики.

Вчора індекс УБ просів рівно на 1%. Хоча при цьому динаміка цін акцій в рамках індексу Української біржі була дуже різною. З десяти акцій шість знизилось в ціні, чотири зросли. Найбільше зниження, більш, ніж на 2%, було зафіксоване в акціях Центренерго, Райффайзен банк Аваль та Азовсталі, в той час як ціна акцій Юнікредіт-Укрсоцбанку просіла аж на 3,4%. В той же час ціна акцій Авдіївського КХЗ зросла більш ніж на 2%, а Єнакієвського МЗ на 1,6%.

Вчора основні західні індекси закрились з різнонаправленою динамікою, але в цілому коло нуля. Зведений широкий пан-європейський індекс STOXX 600 додав 0,11%, в той час як широкий американський індекс S&P500 знизився на 0,02%. Окремі майданчики та більш вузькі індекси продемонстрували багато більш яскраву динаміку, але настрій на ринках більше відображають саме широкі індекси.

Сьогодні зранку азійські ринки торгуються переважно в «червоному», ф’ючерси на європейські та американські індекси торгуються коло нуля то в «червоній», то в «зеленій зоні». Російські індекси торгуються коло нуля, але в плюсі, додаючи 0,1-0,3%. Зведений фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, після вчорашнього незначного зростання на 0,17%, знижується на 0,6%. В цілому зовнішній фон для українського ринку – нейтральний.

На світових фондових майданчиках обговорюють сильний попередній звіт по праці в США приватної компанії  ADP, можливе скорочення викупів боргових цінних паперів ФРС та останній опублікований протокол засідання по відкритим ринкам, сильне зниження цін виробників в Китаї. Дві останні новини сприймаються в негативному світлі. Проте основною темою є те, чи вдасться фондовим ринкам розвинутих країн після надзвичайно успішного минулого року втримати найближчим часом завойовані позиції. І, здається, більшість схиляється до того, що, імовірно, незабаром фондові ринки розвинутих країн очікує невелика корекція. Тож, ще раз повторимось, - трейдерам на українському фондовому ринку в перші дні після початку торгів варто притримуватись обережної тактики – можливі різні варіанти.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 9 января 2014
Падение
4 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX продолжил снижаться сегодняПадение
АЛОР УКРАИНА
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду