Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 03:14
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 18 февраля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 889,71-4,22%

Вчора в США, як і кожного третього понеділка лютого, був «День Президентів» - свято, вихідний. Головні призвідники неспокою на світових фінансових ринках відпочивали, біржі США були закриті, і вчорашні торгові сесії на світових фондових ринках пройшли спокійніше, ніж зазвичай. На цьому фоні українські фондові індекси теж мало змінились. Індекс УБ додав 0,17%. Індекс ПФТС знизився на 0,28%. Індексні акції мало рухались в ціні – за невеликим виключенням в межах відсотка, і різнонаправлено. Індекс УБ підійшов до верхньої границі тримісячного торгового інтервалу, і це було ще однією причиною його лише невеликого руху вверх. Якщо подивитись на графіки, то чітко видно сповільнення руху вгору останніх днів.

Зранку ситуація дещо змінилась. Ф’ючерси на європейські та американські фондові індекси помітно додають. Щоправда, рух на фондових майданчиках Азії досить поміркований і там трохи більше червоного кольору, якщо виключити Японію, де ріст індексів складає близько трьох відсотків. Фондові індекси Росії трохи додають – ріст в межах 0,2-0,3%. Індекс ММВБ там знаходиться на багатомісячній лінії опору. Композитний фондовий індекс виникаючих ринків, MSCI Emerging Market Index, знижується зранку на 0,2%. Але це не повинно вводити в оману – останні десять торгових сесій, переломивши тримісячний знижувальний тренд, індекс впевнено зростає – і сьогоднішнє зниження - лише пауза в цьому русі. Такі паузи вже спостерігались на цьому підйомі двічі: індекс два дні зростав і на третій показував невелике зниження. Зовнішній фон для українського фонового ринку, таким чином, сьогодні зранку помірковано позитивний.

За відсутності значимих для світових фондових ринків новин технічна картина, оцінки акцій і настрій на ринках стають визначальними. Для українського фондового ринку підхід до лінії опору і позитивний рух на європейських майданчиках, скоріше за все, як і вчора, зумовлять слабкий ріст індексу УБ. Однак, знову ж таки трейдери мають усвідомлювати, що підхід до лінії опору означає підвищену імовірність зміни напрямку руху сьогодні, і, більшу, в наступні дні.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 18 февраля 2014
Падение
2 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
ПР озвучит кандидатуру премьера в четвергРост
АРТ КАПИТАЛ
Premarket 18/02: сегодня локальный рынок продолжит восстановлениеПадение
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду