Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 03:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 25 февраля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1092,3+1,52%

Вчора ціни акцій на українському фондовому ринку колосально зросли. Індекс УБ додав вчора більше 15%. Акції Єнакієвсього МЗ та Азовсталі зросли в ціні найбільше - на 29% та 25%. Чинники цього відомі: політична стабілізація та дешеві акції. Основне питання для трейдерів та інвесторів - наскільки великим буде ралі та чи не піде за ним чергове зниження цін акцій? Здається відповіді на ці питання наступні. Ціни акцій мають ще певний простір для зростання. Однак стійкість цих більш високих цін залежить від того, чи відчують учасники ринку, що ситуація змінилась радикально на краще надовго. І мова йде не тільки про зміни політичні, а й зміни в інвестиційному кліматі чи, хоча б, у віру, що такі зміни мають скоро наступити. Оскільки остаточної впевненості в цьому поки нема, то не виключені, може не з рівня вчорашнього закриття, а з вищого, тимчасові провали цін акцій вниз.

Що стосується зовнішніх ринків, то тут вчора теж панував певний оптимізм. Широкий американський індекс S&P 500 протягом вчорашньої торгової сесії піднімався вище історичного максимуму, але закінчив день трохи нижче, зрісши протягом вчорашньої торгової сесії, більш, ніж на 0,6%. Технічна картина тепер вказує на те, що максимум індексу протягом найближчих кількох днів може бути переписаний, хоча це і не відміняє можливості невеликої корекції від цих рівнів вниз.

Сьогодні зранку зовнішній фон для українського фондового ринку абсолютно нейтральний. Фондові індекси та ф’ючерси на них на диво прижались до нуля. Ф’ючерси на європейські індекси торгуються змішано, не виходячи з діапазону -0,15% + 0,2%. Ф’ючерси на американські індекси зовсім трохи просідають. Композитний індекс MSCI Emerging Market Index знижується на символічні 0,01%, а російські індекси підростають на 0,05%-0,2%.

На українському фондовому ринку зараз своя власна історія. Імовірно сьогодні нас очікує продовження руху вверх, хоча, й помітно слабше за вчорашнє. Незабаром слід очікувати і невеликої корекції, імовірніше, від більш високих цінових рівнів.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 февраля 2014
Падение
0 7
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Итоги торгов: Индекс UX вырос по итогам дняРост
АЛОР УКРАИНА
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду