Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 01:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 7 марта 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1080,7+0,01%

Вчора український та російський фондові ринки досить в’яло відреагували на рішення кримського парламенту про приєднання півострова до Росії та проведення 16 березня референдуму щодо цього питання. Первісна реакція ринків була більш сильною, набагато більше російського. Індекс РТС на дуже короткий час знизився на 4,3%. Однак, під кінець дня негативний рух на ринку акцій обох країн, і так не дуже великий, додатково був ослаблений певним підйомом. Індекс УБ закінчив день з мінусом 0,9%, індекс РТС – з мінусом 1,5%. Крупні гравці розуміють, що ситуація повільно рухається до якогось компромісу, про що засвідчили вчорашні заяви Міністрів закордонних справ США та Росії після їх зустрічі, і факт вчорашньої годинної розмови президентів обох країн, в ході якої Білий Дім запропонував свій варіант дипломатичного вирішення кризи.

Поміж тим, цікава ситуація продовжується на американському фондовому ринку, на якому основний індекс S&P 500 продовжив зростання і закінчив день з плюсом у 0,17%, зрісши до 1877 пунктів. Є серйозні фахівці, які очікують, що на рівні 1900 (вище поточного на 1,2%) знову почнеться застій та волатильність за якими послідує певне зниження індексу. Нагадаємо, що раніше значення 1900 багатьма було зазначене, як цільове на кінець 2014 року.

Сьогодні зранку ринки ведуть себе досить спокійно, майже нейтрально. Ф’ючерси на європейські індекси торгуються змішано, відхиляючись від нульової позначки в межах 0,1%. Композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index зростає на 0,1%, фондові індекси Росії знижуються на 1%.

Імовірно, сьогодні на українському ринку акцій день буде відносно спокійним, торгова сесія скоріше буде проходити в червоній зоні, на що в певній мірі матиме негативний вплив фінансові показники українських емітентів за 4-ий квартал 2013 року і повний 2013 рік, які виходять кожен день, як і останні дані по обсягам виробництва

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 7 марта 2014
Падение
3 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуПадение
КІНТО
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду