Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 01:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 11 марта 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1055,12-2,37%

На вихідних США та Росія оформили свої пропозиції «з українського питання» у вигляді документів, які були надіслані іншій стороні для вивчення. Зміст їх невідомий, проте обидві сторони публічно заявили про те, Захід виходить з ситуації, яка склалась в Україні на 24.02.2014, а Росія з ситуації, яка була станом на 21.02.2014 і це є принциповим для всіх сторін. Російська сторона вже поспішила повідомити про те, що пропозиції викладені в отриманому нею документі її не влаштовують. В результаті, візит Державного секретаря США Джона Керрі в Москву, який очікувався на вихідних, був відкладений.

Різні варіанти вирішення проблеми будуть мати з високою імовірністю, окрім іншого, великі та різні наслідки для різних українських емітентів та, відповідно, цін їх акцій. Однак, варто утриматись від будь-яких коментарів, оскільки питання в цілому виходить за межі нашої компетенції.

Тим часом на світових фінансових ринках продовжують тренд, який триває вже давно. Фондовий ринок США на фоні певної переоцінки після зниження досяг чергового максимуму, ненабагато вищого за попередній, зупинився на вершині та поки на ній «флетує». Композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index останній місяць, коливаючись, дуже повільно зростає.

З останніх фундаментальних новин для інвесторів: число робочих місць в США зросло трохи вище очікувань, але нижче за необхідне для стійкого зростання на ринку праці країни, ФРС продовжить скорочувати програму кількісного пом’якшення, інвестори стурбовані можливим сповільненням в Китаї та розчаровані відсутністю стимулюючих заходів для економіки Європи.

Сьогодні зранку настрій у ринків Азії та західної Європи переважно позитивний. Ф’ючерси на європейські індекси слабко приростають, фондова Азія переважно в зеленому. Композитний індекс виникаючих ринків, MSCI Emerging Market Index, додає 0,2%. Російські фондові індекси знижуються на 0,9%.

Від українського ринку сьогодні імовірніше очікувати слабко негативної динаміки.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 11 марта 2014
Падение
6 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуПадение
КІНТО
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду