Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 01:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 24 марта 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1035,49+0,8%

Сьогодні зранку фондові ринки більше оптимістичні. Ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються змішано, але більше в зеленому, на фондові індекси США - зростають. Фондова Азія майже вся в зеленому кольорі. Композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index зранку зростає на 1%. Російські  фондові індекси додають 1,5-2%. Варто зазначати, що розворот вверх індексу MSCI EM досить різкий, а картина на місячному та шестимісячному інтервалах виглядає так, що індекс, позначивши подвійне дно на рівні 940 пунктів, явно збирається найближчим часом додавати.

Український фондовий індекс УБ в п’ятницю продемонстрував зростання на 2,3%. Технічна картина також, здається, вказує на можливість подальшого росту індексу – імовірно поступового. Індекс ще недавно був помітно вище – на відмітці у 1100 пунктів. Проте, можлива й певна затримка індексу коло поточних значень.

З фундаментальних фінансових новин для фінансових ринків найбільш значима – вихід свіжих даних по виробничому сектору Китаю гірше очікувань. Попереднє значення індексу менеджерів закупок в Китаї (PMI), який веде банк HSBC, за березень склало 48,1, проти найнижчого за сім попередніх місяців значення в лютому 48,5. Це вказує на сповільнення темпів зростання другої економіки в світі.

На фондові ринки впливають також політичні фактори. На тижні найбільш значимим буде візит Президента США Барака Обами до Європи, який починається сьогодні, і його зустрічі з європейськими лідерами, в тому числі, і з приводу українського питання. Росія розмістила значні військові сили по всьому кордону з Україною. Однак, навряд чи в планах нашого північного сусіда зараз більше, ніж проста демонстрація сили.

Сьогодні для українського фондового ринку до певної міри невеликий момент істини. На тижневому графіку видно, що індекс підібрався під лінію опору в 1030 пунктів. Тож подолання цього рубежу ознаменує можливість подальшого зростання цін акцій. «Відбиття» ж від значення 1030-1040 пунктів вниз буде означати затримку цін акцій коло поточних значень. Поки важко сказати наскільки імовірно подолання поточної лінії спротиву. Очікування позитивного результату дещо перевищують 50%.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 24 марта 2014
Падение
0 5
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарийРост
I-NVEST
Premarket: позитивный внешний фон может способствует покупкамРост
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду