Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 05.07.2024 01:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 1 апреля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1077,76+5,69%

Вчора індекс УБ здійснив маленьке «чудо» і підріс на 2,75%. Тепер схоже на те, що індекс може на певний час «лягти в боковик» - рухатись від дня до дня зі змінним знаком без значного руху, що вже є непогано.

Вчора непогано зросли і американські фондові індекси. В більшості аналітики пов’язують таку їх поведінку з закінченням першого кварталу. Інвестиційним фондам необхідно показати кращий результат. Тому зростання акцій на фондових біржах США в останній день кварталу є традиційним. Така поведінка керуючих інвестфондами носить назву «windows dressing» - «прикрашання вітрини» (магазину). За результатами першого кварталу 2014 року з трьох основних індексів США кращим по поведінці виявився широкий індекс S&P 500, який, незважаючи на суттєвий провал в середині кварталу, підріс з початку року на 1,3%. Індекс NASDAQ додав 0,5%, консервативний вузький Dow Jones Industrials, який включає акції 30 найбільших та традиційних корпорацій, втратив за результатами минулого кварталу 0,76%. Всі індекси мали суттєвий провал в середині кварталу.

Фондові ринки окрім результатів минулого кварталу також обговорюють вчорашню заяву Джанет Єллен, голови ФРС США, стосовно того, що ринок праці США все ще слабкий та потребує підтримки з боку ФРС.  Іншою новиною для ринків стали вихід значень індексів менеджерів закупок Китаю, PMI: офіційного та банку HSBC. Перший виявився більшим за 50 – 50,3 – що має свідчити про зростання другої економіки світу та зовсім трохи більшим за значення лютого – 50,2, другий нижчим за значення 50 – 48 і є найнижчим за останні 8 місяців. В цілому картина виявилась змішаною.

На відміну від американських фондових індексів європейські фондові індекси за результатами вчорашньої торгової сесії переважно знизились, хоча широкий фондовий індекс STOXX 600 за рахунок зростання цін акцій в Південній Європі додав 0,18%. Тож сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси доганяючи американський фондовий ринок, непогано підростають. Азійські фондові індекси також в плюсі. Тож зовнішній фон для українського фондового ринку є позитивним. Проте, після вчорашнього переконливого зростання індексу УБ, сьогодні варто, скоріше, очікувати поміркованого зниження цін українських акцій. Однак, ще один день зростання також виключати не варто.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 1 апреля 2014
Падение
0 6
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
В 1кв14г UX вырос на 12%Рост
АРТ КАПИТАЛ
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду