Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 23:20
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 15 апреля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1114,12-0,48%

Вчора індекс УБ знизився на 3,8% під тиском політичної нестабільності в Україні і, в першу чергу, складної ситуації в Донбасі. Курс гривні був стабільним, в якійсь мірі підтриманий рішенням НБУ про значне підвищення ключових відсоткових ставок – рішення, яке є скоріше символічним. Тож девальваційний фактор не підтримав зростання цін акцій в національній валюті.

На західних фондових ринках вчора спостерігалося зростання. В США, де широкий індекс S&P 500 вчора зріс на 0,82%, технічний відскік був підтриманий позитивними даними по роздрібним продажам. Зростання на фондових біржах Європи було скромнішим. Широкий панєвропейський індекс STOXX 600 додав лише 0,31%. Це створює певну базу для зростання європейських акцій сьогодні, які можуть спробувати «догнати» американський ринок. В якійсь мірі на це може вплинути публікація німецького індексу ZEW, який характеризує ставлення інвесторів до німецької економіки. 

Сьогодні зранку динаміка на світових фондових ринках доволі невизначена за напрямком. Після значних рухів в попередні дні, схоже, ряд ринків не може чітко визначитись, що робити далі. Ф’ючерси на європейські індекси торгуються різнонаправлено коло нуля. Азійські фондові індекси також торгуються різнонаправлено подекуди зі значними рухами, але, якщо виключити помірно зростаючі Японію і Австралію, більше в червоному. Учасники регіональних фондових ринків стурбовані сповільненням китайської економіки. Завтра зранку в Китаї будуть опубліковані дані про темпи зростання ВВП за перший квартал 2014 року. Композитний фондовий індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index зранку знижується на 0,36%. Сьогодні може бути третій день корекції після майже безперервного зростання індексу протягом трьох тижнів.

Україна продовжує перебувати в заголовках новин світових фінансових інформаційних ресурсів, в тому числі в оглядах фондових ринків, як чинник, який впливає на ціни акцій. Оголошення про початок антитерористичної операції на Південному Сході України не вносить особливої ясності і трохи лякає інвесторів. Тому торгова сесія на українському фондовому ринку може відзначитись несподіваними поворотами і її хід буде багато в чому визначатись розвитком подій поза межами фондового ринку та економіки. Трейдерам сьогодні треба бути обережними – ситуація може повернутись в будь-яку сторону.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 15 апреля 2014
Падение
3 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
UX упал на 3,79%Падение
АРТ КАПИТАЛ
Premarket 15/04: ожидание коррекционного отскока вверхРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду