Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 23:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 23 апреля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1142,33+1,19%

Вчора індекс УБ зріс на дуже хороші 2,1%. З початку року індекс УБ вже виріс на 24,0%, в той час як гривня втратила 28,4% (долар зріс на 39,7%). Можливо, причина вчорашнього росту цін українських акцій полягає у більшій впевненості учасників локального ринку після візиту віце-президента США Джозефа Байдена в Україну. А можливо на ринок вплинув вчорашній сильний позитивний рух на європейських фондових майданчиках. Так, широкий панєвропейський індекс STOXX 600 вчора додав 1,4%. Індекс S&P 500 США зріс на помірковані 0,4%. Однак, слід зазначити, що це вже шоста торгова сесія зростання індексу S&P 500 поспіль.

Оприлюднений сьогодні вранці попередній PMI по сектору переробки Китаю банку HSBC склав 48,3, що трохи краще, ніж в минулому місяці, відповідає очікуванням і говорить про те, що друга за величиною економіка світу сповільнюється. Компонент індексу, який відображає динаміку нових замовлень, вказує на подальше зниження темпів зростання економіки країни, що може послабити попит на сировинні товари.

Можливо саме це спричиняє сьогодні помірковану корекцію на фондових ринках країн, які розвиваються. Композитний фондовий індекс цих ринків, MSCI Emerging Market Index, зранку знижується на 0,25%. Це третій день поміркованого зниження поспіль.

Може, саме внаслідок вчорашнього потужного зростання цін акцій в Європі, сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються змішано, коло нуля, але більше, негативно. На поведінку ф’ючерсів на європейські фондові індекси також негативно впливають згадані вище дані з Китаю.

Обстановка на Сході України залишається складною та напруженою. Тож її вплив на український фондовий ринок мав би бути негативним. Проте, ми бачимо, що локальний ринок акцій проявляє дивовижну витримку. Тож в цій ситуації, як і вчора на фондовому ринку України, можна очікувати торгівлі в будь-яку сторону, в тому числі торгівлі то в плюс то в мінус протягом торгової сесії.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 23 апреля 2014
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду