Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 23:16
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 15 мая 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1073,93+0,98%

Вчора індекс Української біржі підріс на поміркований 1%. Причому вчора додали в ціни дев’ять з десяти акцій, які складають індексний кошик УБ. Зростання, скоріше за все, було зумовлено технічними факторами – до цього акції кілька днів знижувались. Тож перерва в русі донизу виглядає цілком логічною. До певної міри цьому руху вверх підіграла ситуація на зовнішніх ринках. Хоча вчора і фондова Європа і американські фондові індекси закрились в червоній зоні, до того вони дуже добре підростали, і багато з них досягли позавчора історичних максимумів. Варто згадати, що зростання на американському фондовому ринку до вчора тривало п’ять торгових сесій підряд.

Що стосується значимих для світових фінансових ринків фундаментальних новин, то їх практично немає. Варто хіба що згадати, що неприємною особливістю (вже не новиною) для фондового ринку Китаю є слабка динаміка прибутків китайських корпорацій, що тисне і в майбутньому буде тиснути на фондові індекси країни.

Сьогодні зранку крупні зовнішні фондові ринки не мають певного напрямку руху. Ф’ючерси на європейські індекси торгуються різнонаправлено та коло нуля, більше в «червоному». Фондова Азія також торгується різнонаправлено. Композитний фондовий індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, після триденного зростання майже на відсоток в кожний з останніх трьох днів, сьогодні зранку скромно додає 0,2%. Це трохи дивно, оскільки азійські ринки все ж сьогодні трохи більше в червоному кольорі.

При існуючій на сьогодні технічній картині на українському фондовому ринку та нейтральному фоні на зовнішніх ринках варто, скоріше, очікувати слабкої динаміки на локальному ринку акцій з тенденцією до руху вверх. Остання має до певної міри компенсувати суттєве зниження кількох останніх днів, яке передувало вчорашній скромній корекції вверх.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 15 мая 2014
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group
Premarket: на локальном рынке ожидается возобновление бокового тренда
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду