Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 23:16
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 16 мая 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1081,28+0,68%

Індекс УБ підріс вчора на 1%, імовірно, за рахунок технічних факторів. Виходячи з суто технічної картини можна очікувати ще одного позитивного дня на українському фондовому ринку, хоча й розворот донизу сьогодні виключити не можна.

Вчора західні фондові біржі показали переконливий рух донизу. Цьому, до певної міри, посприяла несподівано погана статистика у виробничому секторі США. Зниження виробництва в квітні в США склало 0,6%. До цього вийшли дані по ЄС, які показали сповільнення темпів зростання європейської економіки та низьку інфляцію. Та й економіка Китаю, як і прибутки найбільших китайських корпорацій, не надихають. Іншим, ще більш важливим чинником вчорашнього зниження, став технічний фактор. Західні фондові індекси рухались вниз від своїх історичних максимумів на фоні «насичених» - тобто завищених ринком - оцінок акцій.

Сьогодні зранку ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються різнонаправлено, коло нуля, але більше в червоному. Азійські фондові індекси торгуються також різнонаправлено – трохи більше в зеленому. Композитний фондовий індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, після вчорашнього незначного зниження на 0,3%, сьогодні зранку скромно додає 0,17%. З технічної картини неясно, чи індекс досяг локального максимуму, чи після невеликої паузи знову почне зростати.

На динаміку цін українських акцій зараз більше впливають локальні фактори: нестабільна політична ситуація, слабкі фінансові показники більшості емітентів, акції яких котируються на місцевому фондовому ринку, та технічна картина. Остання відображає психологію ринку – настрій його учасників. Як вже згадувалось вище, саме останній фактор, здається, і буде сьогодні визначальним. Сьогодні, в більшій мірі, він сприяє слабкому зростанню локального ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 16 мая 2014
Падение
2 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду