Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 23:17
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 20 мая 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1120,3+0,19%

Вчора індекс УБ приємно здивував різким підйомом. За результатами вчорашньої торгової сесії значення індикатора збільшилось на 3,4%. Не виключено, що приводом для цього послугувала заява російського президента про наказ відвести війська від українського кордону в місця постійної дислокації. До певної міри таку динаміку на локальному ринку також можна пояснити тим, що ціни акцій «топтались» на місці в останні дні, в той час, як більшість закордонних фондових індексів зростала. Тож ціни локальних акцій, можна сказати, «наздоганяли» «упущене».

Вчора американські фондові індекси трохи додали, в той час як фондова Європа в цілому дещо просіла в ціні за рахунок акцій південної частини континенту. Фондові індекси Німеччини і Франції вчора ж трохи додали, як і американські. Фундаментально на ринках нічого не змінюється. Значимих новин немає. Тож фондові ринки рухаються більше під впливом технічних факторів, психології гравців.

Сьогодні зранку ф’ючерси на основні європейські фондові індекси рухаються різнонаправлено.  Композитний фондовий індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, торгується коло локального піку, зранку знижуючись на 0,28%.

Сьогодні, виходячи з технічної картини на локальному ринку акцій, та за відсутності поганих новин, логічно було б очікувати продовження росту місцевого фондового ринку, хоча й не такими значними темпами. Проте, як легко могли переконатись його учасники, в останні місяці рух цін акцій на локальному ринку часто не піддається логіці, і для локального ринку характерні різкі несподівані і не завжди мотивовані рухи. Тож при позитивних очікуваннях на сьогодні, учасникам ринку варто бути обережними.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 мая 2014
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
UX вырос на 3,41%Рост
АРТ КАПИТАЛ
ПремаркетРост
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду