Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 23:17
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 21 мая 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1123,47+0,28%

Фондовий ринок України вчора показав незвично нейтральну динаміку. Після незначних коливань на самому початку торгової сесії індекс УБ практично всю решту сесії провів коло нуля, закривши торговий день з невеликим плюсом у 0,2%. Це, звичайно, не означає, що не було динаміки в окремих акціях. Вчора акції «Центренерго» зросли на 2,15%, Райффайзен банк Аваль знизились на 1,7%. Це саме високе значення ціни акцій «Центренерго» в гривні з початку вересня чи, навіть, з початку липня 2012. Слабка динаміка ринку цілком зрозуміла. В Україні, як і в світі взагалі, на фондових ринках в останній час відчувається нестача ідей.

Вчора фондові індекси не тільки на західних майданчиках, але й в світі в цілому, переважно слабо знижувались. Вирішальний вплив на це мали технічні фактори. Зниження відбувалось від локальних чи історичних максимумів.

Сьогодні зранку фон на зовнішніх ринках нейтральний/негативний. Ф’ючерси на європейські фондові індекси торгуються переважно в червоному. Фондова Азія торгується різнонаправлено, без домінування певного кольору. Композитний фондовий індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, не виключено, досяг локального піку і трохи знижується. Хоча, можливо, індекс взяв невелику паузу перед нешвидким подальшим ростом. Проте, якщо вчора індекс знизився на 0,53%, то сьогодні зранку зниження зовсім символічне - 0,03%.

Політична ситуація в Україні трохи стабілізувалась. Вчора Верховною Радою прийнятий меморандум про мир та згоду, а підприємства групи СКМ та частина громадян Донецька символічним страйком та гудками закликали до миру та спокою в країні. На цьому фоні за відсутності значимих новин варто очікувати відносно нейтральної динаміки українського фондового індексу УБ.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 мая 2014
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group
Premarket: местные игроки не желают рисковать перед выборами
Дмитрий Михайлусенко, риск-менеджер Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду