Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:29
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 17 июня 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1204,87-1,45%

Вчора індекс УБ знизився на 1,05% на новинах про не підписання договору по газу між Україною та Росією та за підтримки аналогічного по напрямку руху на європейських біржах.

Зараз найбільш значимою новиною для світових ринків є складна ситуація в Іраку, де сунітські бойовики почали інтенсивні бойові дії. США розглядають в якості варіанту нанесення повітряних ударів. Фінансові ринки оцінюють цю подію для себе в негативному ключі. Іншою негативною новиною вчора стало зниження прогнозу МВФ по росту ВВП США в 2014 році з 2,8% до 2,0%. Проте, незважаючи на це, вчора широкий фондовий індекс США S&P 500 зріс на 0,08%. Приводом для цього, як пишуть оглядачі, стали новини про угоди злиття та поглинання компаній - M&A та ріст промислового виробництва в США трохи вище прогнозів. Однак, імовірно, на рух американських акцій також мала вплив (а може навіть і в більшій мірі) технічна картина на ринку США, а саме прагнення до  продовження росту цін акцій.

Закінчуючи з фундаментальними та просто новинами, які впливають на фінансові ринки: сьогодні опублікована статистика по Китаю, що показала зниження обсягу прямих іноземних інвестицій в країну на 6,7% відносно показника минулого року.

На цьому фоні видається логічним сьогоднішній ранішній рух на ринках. Ф’ючерси на європейські фондові індекси зростають, оскільки вчора європейські індекси знижувались, а американські – ні. Фондова Азія торгується змішано, більше, все ж, тяжіючи до невеликого зниження. Композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, зранку знижується на 0,07%. З урахуванням сьогоднішнього ранку, індекс помірковано знижується від локального максимуму вже п’ятий день поспіль.

Якщо виходити з вищезазначеного, сьогодні варто очікувати слабкої динаміки на українському ринку акцій, можливо, трохи більше очікуючи його невеликого зростання.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 17 июня 2014
Падение
2 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаПадение
Eavex Capital
Premarket: в фокусе вновь геополитические проблемы
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду