Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:27
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 19 июня 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1226,98+0,62%

Вчора індекс Української біржі зріс на 1,2%. Хтось може подумати, що це відбулось під впливом зовнішніх ринків. Але, скоріше, тут спрацював суто технічний фактор – відскік після помітного зниження.

Вчора широкий американський індекс S&P 500 додав 0,77% і закінчив торгову сесію на новому історичному максимумі - 1957 пунктів. Щоправда, весь ріст припав на другу половину дня після оголошення рішення Комітету по відкритим ринкам (ФРС, США). До цього індекс S&P 500 практично не відхилявся від значення закриття попереднього торгового дня. Відповідно, європейські фондові індекси, які не «застали» росту в США, закінчили вчорашню торгову сесію коло нульової відмітки, що, майже беззаперечно означає їх ріст сьогодні. Композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, після п’яти днів зниження вчора додав скромні 0,1%.   

Глава ФРС Дж. Йеллен вчора повідомила, що економічне зростання в США відновилось після уповільнення в зимові місяці, а також підтвердила плани щодо збереження низьких ставок і скорочення програми кількісного пом’якшення - QE.

Сьогодні зранку, після вчорашнього росту в США, світові фондові ринки оптимістичні. Ф’ючерси на європейські фондові індекси, природно, суттєво зростають. Композитний індекс виникаючих ринків, MSCI EM, додає 0,43%. Якщо подивитись ширше, то варто зазначити, що технічна картина на фондовому ринку США, як і по індексу MSCI EM, на довгому інтервалі не заперечує, а скоріше підтверджує, можливість подальшого росту фондових ринків, що позитивно і для локального українського ринку акцій.

Тож сьогодні було б логічно очікувати продовження росту цін на українському фондовому ринку. Хоча, трейдерам не слід забувати, що локальний ринок останнім часом не рідко веде себе всупереч логіці.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 19 июня 2014
Падение
0 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
Premarket: украинский рынок акций сможет открыться ростом котировокРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду