Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:26
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 16 июля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1242,79-0,95%

Вчора за результатами торгової сесії індекс УБ слабо підріс, додавши 0,2%. По ходу дня індекс зростав більше, але під кінець торгової сесії втратив свої позиції. Варто згадати, що індикатор українського фондового ринку знаходиться на багатомісячних максимумах.

Вчора широкий фондовий індекс США  S&P 500 незначно знизився втративши 0,2%, в той час як індекс Dow Jones industrials закінчив торгову сесію майже без змін, додавши лише 0,03%. Європейські фондові індекси вчора знизились в межах відсотка.

Сьогодні зранку вийшли дані по ВВП Китаю. Друга економіка світу додала в другому кварталі 7,5% в порівнянні з роком раніше, та 7,4% - з першим кварталом, як і очікували аналітики. Вчора банк JPMorgan Chase  (США) повідомив, що в другому кварталі прибуток перевершив очікування аналітиків, а Goldman Sachs  (США) заявив про несподіване збільшення в доходах. Що стосується виступу Голови ФРС Джанет Єеллен, то воно не містило ніякої нової інформації для інвесторів. Тому їх реакція на цей виступ була слаба. В доповіді ФРС було зазначено, що акції деяких біотехнологічних компаній і соціальних мереж можуть бути істотно переоцінені.

Світові фондові ринки спокійно відреагували на новину про зростання ВВП Піднебесної. Азійські фондові ринки торгуються змішано і коло нуля, ф’ючерси на європейські фондові індекси, які трохи додають на новинах з Китаю. Індикатор виникаючих фондових ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, зранку, після вчорашнього зростання на 0,25%, знижується на 0,2%. Рух останнього багато в чому технічний – це корекція від локального максимуму.

На цьому фоні не варто очікувати значної динаміки на фондовому ринку України.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 16 июля 2014
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынкаРост
Eavex Capital
ПремаркетПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду