Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:19
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 17 июля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1224,28-1,49%

Вчора індекс УБ знизився майже на відсоток. Рух можна розглядати як технічний – корекцію від локального максимуму.

Торги на Уолл-стріт у середу завершилися черговим приростом біржових індикаторів. Індекс найбільших американських компаній Dow Jones Industrials знову обновив свій історичний максимум. Широкий фондовий індекс США  S&P 500 підріс на 0,4%, але історичного максимуму не досягнув, не дотягнувши якісь 4 пункти.

Що стосується фундаментальних новин для світових ринків, то тут варто зазначити, що американська економіка продовжує зростати поміркованими темпами, а сезон звітності в США характеризується збільшенням прибутків. Щоправда, чимало фахівців зазначають дві обставини. Збільшення прибутків на акції американських корпорацій є певною мірою штучним, за рахунок зменшення кількості акцій в обігу, внаслідок викупу акцій самими корпораціями. Хороші ж прибутки вже давно закладені в ціни акцій. То ж високі значення американських фондових індикаторів в немалій мірі підтримуються дуже низькими відсотковими ставками, а для американських інвесторів в акції, наразі, притаманний певний фаталізм на кшталт «а що ще робити».

Сьогодні ж фондові ринки консолідуються. Ф’ючерси на європейські фондові індекси знижуються, в тому числі і на новині про санкції проти Росії, які, все ж, можуть дещо негативно позначитись і на майбутніх фінансових показниках європейських компаній. В немалій мірі на регіональні індекси сьогодні негативно впливають і суто технічні фактори – в останні тижні на регіональних ринках спостерігається певна корекція вниз. Фондова Азія сьогодні теж майже вся в червоному. Композитний індекс виникаючих фондових ринків (країн, які розвиваються), MSCI Emerging Market Index, зранку знижується на 0,25%. В останні три дні, якщо рахувати і сьогоднішній, індекс коливається біля півторарічного локального максимуму.

Якщо слідувати «лінійній» логіці, то сьогодні ціни на українські акції мають знизитись і з високою імовірністю так і буде. Хоча трейдерам варто пам’ятати, що проста логіка, навіть, здавалось би, в самих очевидних випадках все ж не завжди спрацьовує на фондовому ринку.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 17 июля 2014
Падение
5 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуПадение
КІНТО
Утренний комментарий: внимание на зарубежные площадкиПадение
Александр Фощан, старший трейдер, консультант Dragon Capital
Pre-marketПадение
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду