Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:19
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Четверг, 31 июля 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1322,84-1,88%

Вчора індекс УБ підріс на 0,8%. Виросли в ціні 9 з 10-и індексних акцій.

З фундаментальних новин для світових фінансових ринків. За попередньою оцінкою, американська економіка в 2-ому кварталі 2014 року виросла на 4% в перерахунку на рік після зниження на 2,1% в першому кварталі (в перерахунку на рік), що виявилося кращим за очікування (3%). ФРС залишила ключову ставку по федеральних фондах на колишньому рівні, а обсяг програми QE3 був скорочений ще на 10 млрд. дол. США, до 25 млрд. дол.. При таких темпах ФРС повинна завершити програму викупу активів на свій баланс в жовтні 2014 року. За даними приватної компанії ADP Research Institute американська економіка додала в липні 218 тис. робочих місць. Офіційна державна статистика буде опублікована в п’ятницю. Однак, ФРС повідомила, що вважає ситуацію на ринку праці США все ще проблемною. Показники інфляції, на думку членів ФРС, наближаються до цільового орієнтиру, проте поки не становлять небезпеку.

На ці новини вчора американські трейдери ніяк відреагували – фондові індекси США за результатами вчорашньої торгової сесії змінились мало.

Сьогодні новиною для фінансових ринків став дефолт Аргентини за зобов’язаннями в валюті.

Зранку в четвер настрої на фондових майданчиках змішані: ф’ючерси на європейські фондові індекси зростають, а фондові індекси країн, які розвиваються в цілому знижуються. Композитний індекс виникаючих ринків, MSCI EM, зранку знижується на 0,5% після вчорашнього зниження на 0,17%. Цікаво, що вчора зранку індекс приростав на 0,25%, але закінчив день в червоній зоні. Зниження індексу відбувається від локального максимуму, на якому індикатор знаходився протягом п’яти днів. Серед причин зниження аналітики в першу чергу зазначають зниження прибутків південнокорейської компанії Samsung. В цілому ж 6-и місячне зростання індексу MSCI EM найдовше з 2006 року.

На жаль не всі емітенти з індексної корзини УБ офіційно опублікували звітність до сьогоднішнього ранку. З 10 емітентів таких 2: Азовсталь та Алчевський МК.

На цьому фоні варто, скоріше, очікувати сьогодні поміркованого зростання цін українських акцій, хоча імовірність руху в іншу сторону є теж сьогодні немалою.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 31 июля 2014
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарийРост
I-NVEST
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду