Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 04.07.2024 21:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Среда, 20 августа 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1279,06+0,45%

Вчора індекс УБ додав 0,78%. Підросли ціни семи з десяти індексних акцій. Протягом останніх півтора тижнів, за виключенням провалу 13 серпня і відновлення 14 серпня, індекс мало змінювався.

Вчора на західних фондових біржах спостерігався ріст, як і в цілому протягом останнього тижня. Композитний індекс виникаючих ринків (країн, які розвиваються), MSCI EM, також показав ріст, додавши 0,7%. Це вже сьомий позитивний торговий день для індексу поспіль. Основною причиною зростання цін акцій оглядачі, як і в попередні дні, називають зменшення геополітичної напруги. Хоча, варто в котрий раз зазначити технічний фактор – ріст відбувався після зниження фондових індексів.

Таким чином український ринок відстав від основних фондових майданчиків – очевидно, на фоні негативних корпоративних новин.

Якщо звертатись до фундаментальних факторів для світових  ринків, то слід звернути увагу на вихід сильної статистики по ринку житла в США, що підтверджує тезу про збереження економічного зростання в країні.

Сьогодні зранку динаміка світових фондових ринків слабо негативна. І тут також причина очевидна – за минулі дні ринки помітно підросли. В кращому випадку їм необхідно взяти невелику паузу. Зранку ф’ючерси на європейські індекси знижуються. Азійські ринки торгуються різнонаправлено зі слабкою динамікою.  Композитний індекс виникаючих ринків, MSCI EM, сьогодні зранку практично не змінюється від значення вчорашнього закриття.

На цьому фоні варто очікувати також і слабкої динаміки на українському фондовому ринку. Звичайно, якщо хтось не вирішить скористатись моментом і оживити торги або ж не вийдуть якісь значимі локальні новини.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 20 августа 2014
Падение
0 2
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Якубенківська, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду